CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Nokia 1.4 - Tok, hátlapok

A Nokia 1.3, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 1.4 – minőségi, a Nokia okostelefon-modellre szabott okostelefontokok

A Nokia 1.4 egy korszerű és aktuális smartphone, melyet a hazánkban is már évtizedek óta ismert Nokia gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban számtalan elsőrangú tartozék, kiegészítő és tok érhető el az új Nokia okostelefon-modellekre, az ezen az oldalon látható tokok pedig úgy lettek megtervezve, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a Nokia 1.4 okostelefonnal és jól passzoljanak annak a részeihez, kameráihoz, méreteihez és csatlakozóaljzataihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, felkapott ruhákban járni, a smartphone pedig korunk egyik leglényegesebb „tartozékának” számít – ma már csodálkozva tekintünk azokra az ismerőseinkre, akiknek még mindig nincs smartphone-juk, nem igaz? A smartphone-ok azonban tagadhatatlanul egy nagyobb befektetést jelentenek, így sokan hónapokon keresztül takarékoskodnak, mire végre megvásárolhatják maguknak a kívánt okostelefon-típust. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új okostelefonjukat alkalmas védőtartozékokkal lássák el, mely ennek hála sokkal tovább tudja majd megtartani eredeti, sérülésmentes kinézetét.

Minőségi okostelefon tokokkal a sérülések ellen

Ugye te sem szeretnéd, ha telefonod hátoldala össze-vissza lenne karcolva? Éppen ezért van szükséged egy csúcsminőségű okostelefon tokra, mely védelmet biztosít az új smartphone-odnak a külső sérülésekkel szemben. Egy minőségi smartphone tok nem csak a karcolásokkal, kopással szemben véd, hanem a fakulással, a horzsolásokkal és a más tárgyakkal való súrlódás során jelentkező meghibásodásokkal szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy stabil védelmet biztosítanak, a kínálatunkban elérhető tokok trendik és nem megszokottak, a csukható tokoknak pedig olyan egyéb előnyeik is vannak, mint például a kártyatartó zsebek és a képernyő védelme.

Divatos, minőségi tokok a Nokia 1.4 okostelefonra

Az okostelefonunk a hétköznapi alkalmazás során is több veszélynek van kitéve – hát még ha túrázás vagy kirándulás során is magunknál tartjuk. Megkarcolhatja az asztal lapja, a táskába süllyesztett kulcsok, kieshet a kezünkből. Egy minőségi smartphone tok megvédi a mobil eszközt a karcolásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, piszoktól és a horzsolásoktól is. Az etuo.hu okostelefonos webáruházban elérhető tokok egyik legfontosabb előnye, hogy maradéktalanul passzolnak az adott Nokia smartphone-ra és stabil, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé az apróbb külső sérülésekkel szemben. A tokok nem csak méretben, hanem a kialakított nyílások tekintetében is hibátlanul illenek a telefonra. A kiemelkedően minőséges anyagokból készült smartphone tokok lehetségessé teszik, hogy a smartphone külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen nagyobb mértékben, ami különösen az okostelefon esetleges későbbi cseréje és eladása során lehet fontos. A tokok ma már a smartphone-ok nélkülözhetetlen velejáróinak számítanak, melyeket javasolt már a smartphone beszerzése után megrendelni, hiszen így lecsökkenhető a legapróbb meghibásodások megjelenésének esélye is. A smartphone tokok több típusban, színben és modellben érhetők el, így nem kell attól tartanod, hogy egyik sem fog majd tetszeni.

Nokia 1.4 – specifikáció

Azok a vásárlók, akik a Nokia mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új Nokia 1.4 smartphone-t, mely a gyártó egyik új okostelefon-modellje. Ugyan egy olyan telefonmodellről van szó, mely elsősorban a kisebb igényekkel rendelkező vásárlók számára készült, és kedvező áron érhető el, ez nem azt jelenti, hogy a telefont ne lenne érdemes védelemmel ellátni. A mobil eszköz dimenziói 166,4 x 76,7 x 8,7 milliméter, tömege pedig mindössze 178 gramm. A mobil eszköz korszerű Android 10 (Go edition) operációs rendszert futtat, tervezett frissítéssel az Android 11 (Go edition) rendszerre, működéséről pedig az octa-core Qualcomm QM215 Snapdragon 215 (28 nm) chipset és az Adreno 308 GPU gondoskodik. A smartphone 16 GB / 32 GB / 64 GB belső tárhellyel és 1 GB / 2 GB / 3 GB RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetségessé teszi a tárhely bővítését is, szükség esetén. Az első kamera rezolúciója 5 MP, míg a hátsó dual kamera rezolúciója 8 MP / 2 MP. A kamera LED villanóval és HDR modullal is rendelkezik. A 6,52 inches átlós méretű, IPS LCD kijelzővel rendelkező smartphone minden bizonnyal az átlagos készüléket igénylő Nokia-rajongók egyik nagy kedvence lesz.