Nokia 1.3 tokok

A Nokia 1.4, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 1.3 – kiváló minőségű telefon tokok

A Nokia 1.3 egy nagyszerű és népszerű készülék. Az 1.3 modellre illeszkedő telefon tokok segítenek abban, hogy az eszköz sokáig megőrizze makulátlan megjelenését és funkcionalitását. A tokok hatékony védelmet nyújtanak a fakulással és a fizikai sérülésekkel szemben, lehetővé téve így az eszköz problémamentes, kényelmes használatát. Az etuo.hu webáruházban azok a vevők is találhatnak az számukra megfelelő tokot, akiknek magasak az elvárásaik. A tokok tökéletesen illeszkednek az Nokia 1.3 modell méretéhez, a precízen elhelyezett kivágások pedig lehetővé teszik a mikrofon, a kamera és az aljzatok zavartalan használatát, anélkül, hogy levennénk a tokot. A webáruházunkban mindenki megtalálhatja azt a tokot, mely jó minőségű anyagának köszönhetően hatékonyan védi az Nokia 1.3 modellt.

Nagyszerű, elegáns védőtokok a Nokia 1.3 modellre

Az telefon tokok rendkívül hasznos tartozékok, hiszen megvédik a törékeny okostelefonokat a kopástól és a mindennapi használat során jelentkező karcolásoktól, de a nagyobb sérülések okozta károk ellen is kiváló védelmet nyújtanak. Az online áruházunkban található szilikon tokok egyik legnagyobb előnye, hogy úgynevezett TPU szilikonból készülnek, mely rendkívül minőséges anyag, ami erősebb és rugalmasabb a klasszikus szilikonnál. Az egyszínű modellek előnye, hogy igazán elegánsak és nem változtatnak jelentősen a Nokia 1.3 kinézetén. A színes, robosztus tokok elvonnák a figyelmet az okoskészülék modern, visszafogott kialakításáról, a fekete vagy fehér szilikon tok azonban a hatékony védelem mellett rendkívül kifinomult és elegáns megjelenést biztosít az Nokia 1.3 modell számára.

Nokia 1.3 – specifikáció

A Nokia 1.3 egy kiváló és korszerű készülék, mely 2020 áprilisában került piacra. Az eszköz mérete 147,3 x 71,2 x 9,4 mm, jelentős előnye pedig, hogy meglehetősen könnyű, mindössze 155 gramm. A telefon Single SIM és Dual SIM változatban is kapható. A képernyője IPS LCD kapacitív érintőkijelző, melynek átlós mérete 5,71 hüvelyk. A kijelző felbontása 720 x 1250 pixel. A telefon további előnye a kiváló, nyolcmagos processzor és a Qualcomm QM215 (28 nm) chipset, melyek biztosítják a telefon zavartalan működését.