CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Nokia - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Nokia? Miért legyen tokod?

Az újjáélesztett Nokia márka égisze alatt készült telefonod nem csak a nosztalgia miatt került hozzád. Lehet, hogy először ezért választottad, de mára bebizonyította, hogy méltó társad, és minden feladatra alkalmas, amire a többiek. A Nokia még mindig erős márkanév, hiszen az okostelefonok korszaka előtt a telekommunikáció koronázatlan királya volt. A telefon megmutatja neked, hogy a dicsfényen kívül a koronából is maradt náluk. Mutasd meg, hogy (újra) Nokiás vagy, hogy a te telefonod is lehet etalon. Mutasd meg hogy tud ugyanolyan komoly, vagy ugyanolyan játékos lenni, mint bármi más. Válaszd ki a megfelelő tokot hozzá, bármi is legyen a megjelenés hatása, amit elérnél, lesz hozzá telefontok.

Nokia: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Nokia

A Nokia hányattatott sorsa révén széles és változatos telefonokkal van jelen – ha nem is a piacon – de a felhasználók zsebében mindenképp. A kifutott lumia széria tagjai és az új 1 számjegyű elnevezéssel illetett telefonok is köztünk élnek, ráadásul az újraalapított Nokia márka (HMD Global néven hozták létre Microsoftos és régi Nokiás szakemberek), leporolta és újragondolta régi népszerű telefonjait, mint például a 3310-est, így érdemes a szemeket rajta tartani. Addig is használd bátran a jelenlegi Nokiád, a csempés operációs rendszer sokak számára alternatíva nélküli kedvenccé vált, annak ellenére, hogy nem vonzott be tömegeket.