CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok - Tok, hátlapok | műanyag

Szűrők Collapse
Készülék modell 139
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Egy strapabíró plasztik, vagy más néven műanyag tok segít megőrizni készüléked épségét és újszerű megjelenését

Műanyag védő tokok ma már számtalan mobiltelefon, tablet és e-book olvasó típushoz illő formában készülnek, átlátszó, színes valamint nyomatokkal ellátott variációs lehetőségük szinte korlátlan. Egyes műanyag tokok, borítók hybridek, amelyek többféle anyag kombinációjából állnak annak érdekében, hogy készüléked minél optimálisabb külső védelemmel rendelkezzen a különböző burkolat-károsodásokkal valamint az olyan hétköznapi behatásokkal szemben, mint a karcolódás, a kopás vagy épp az elszíneződés és az egyéb szennyeződések.

A megerősített anyagú, hybrid műanyag tokok extra védelmet biztosíthatnak a készülék leejtése következtében bekövetkező sérülésekkel szemben

Az ilyen, több anyagot is egyesítő tokok növelhetik a termék tapadását, mint például a műanyag és szilikon ötvözésével született termékek, vagy lényegesen ellenállóbbá tehetik a mindennapi használat során a készüléket az azt érő mechanikai sérülésekkel, rázkódásokkal, ütésekkel, szerkezeti csavarodásokkal szemben, mint ahogyan azt a műanyag és fém keretű, hybrid védő tokok is teszik. Egy jól megválasztott műanyag mobiltelefon tok sokáig ellenáll a hétköznapi behatásoknak és kellő védelmet nyújt sportolás közben és extrém igénybevétel esetén is. Az új generációs, Rugged Case műanyag tokok megerősített sarokrészei és falai kiemelten ellenállóak az ütődésekkel szemben. Egyaránt védenek a kemény felületek általi behatások, valamint leejtések következtében bekövetkező készülék sérülések ellen valamint megakadályozzák a készülék karcolódását, szennyeződését.

A kiváló minőségű, kristály-tisztán átlátszó műanyag tokok egyaránt tükrözik a telefonod- és személyiséged egyedi jegyeit.

Az átlátszó, műanyag tokokat érdemes választani, amennyiben nem szeretnéd okostelefonod vagy tableted külső megjelenését különösebben megváltoztatni. A megerősített, víz tisztaságú színtelen vagy épp enyhén színezett műanyag tokok között számos olyan modellt találhatsz, amelyek sem optikailag sem ténylegesen nem növelik meg számottevő mértékben a készülékedet, mégis optimális védelmet nyújtanak számára. Átlátszó, minimalista megjelenésű mégis tökéletesen a telefonodra szabott, optimális védelmet biztosítanak a Crystal Design sorozat különleges megjelenésű tokjai. Ezek a különleges, minőségi telefontokok mindamellett, hogy csodálatos nyomatokkal, finoman tükrözik stílusodat, kiemelik készüléked egyedi jegyeit is.