Telefontok Motorola One Zoom - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Motorola One Zoom okostelefonodra

Az etuo.hu telefon kiegészítő és mobiltok készletében egészen sokféle, prémium minőségű telefontokot találsz, hogy kiválaszthasd a szeretett Motorola One Zoom mobilodhoz teljesen passzoló, a mindennapi kihívásokkal szemben helytálló védőtokot. Valóban prémium kategóriás telefon tokot szeretnél, ami ugyanakkor divatos, és mégis tartós mobil védőtok? Vagy inkább egy üzleti, elegáns megjelenésű mobil védőtokot választanál, esetleg egy fiatalos telefontokot, amivel partizni is mehetsz? Sok ember kedveli a műanyag telefontokot és a rugalmas szilikont egyaránt. Te melyiket választod inkább? Esetleg a fedeles kialakítású bőr védőtokra esik a választásod? Itt, az etuo.hu webruházban a tablet- és mobiltokjaink között mindegyik fajtát meg fogod lelni! Avagy, ha a Motorola One Zoom készülékedre egy igazán trendi, színes nyomatos védőtokot szeretnél, rajta változatos grafikával, a kínálatunkban azt is meglelheted!

Milyen előnyökkel bírnak a Motorola One Zoom telefontokok?

A Motorola One Zoom okostelefon érzékeny készülék, ezért szüksége van minőségi és tartós védőtokra a mindennapi használat során. Ezért válassz egy márkás és minőségi mobil védőtokot az etuo.hu mobiltok és telefonos kiegészítő online bolt kínálatában! A visszajelzések alapján egy erős, ellenálló mobiltok híján a Motorola One Zoom készülék külseje elég hamar kopni kezd és karcolódik a mindennapos, gyakori igénybevétel miatt. Az online boltunkban minden tartós és megbízható telefontokra igaz egyaránt, hogy hatékonyan és tartósan óvják majd a Motorola One Zoom mobilodat a kisebb károktól.

Miért közkedveltek a Motorola One Zoom okostelefonok?

A Motorola One Zoomot a fényképezés szerelmeseinek alkották meg. Az elől-hátul üveggel fedett csúcsmobil 6,39 colos kijelzője 2340 x 1080 pixeles felbontással bír, Android 9.0 (Pie) OS fut a nyolcmagos processzorral, Adreno 612-es grafikai chippel meghajtott, 128 GB-os tárhellyel és 4 GB RAM-mal bíró Motorolán, ám az igazi különlegessége a kamerarendszere. A 4 objektívból álló rendszer fő kamerája 48 MP-es, ezt erősíti egy 8 MP-es, 3x optikai zoomra képes és egy 12 MP-es széles látószögű kamera, plusz egy 5 MP-es mélységérzékelő objektív.