CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola One Vision - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola One Vision – mobiltokok széles választéka

A Motorola One Vision egy elegáns kialakítású és praktikus okostelefon, azonban ez a készülék sem ellenáll a karcolásokkal és a kopással szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak a telefon kinézetén és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért fontos, hogy a felhasználó közvetlenül a készülék megvásárlása után gondoskodjon a megfelelő védőtokról. Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan minőséges tokok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek a Motorola One Vision készülékre, nem csak a méretet illetően, hanem a nyílások tekintetében is. Páratlanul gazdag kínálatunknak köszönhetően minden vásárló találhat olyan tokot, mely megbízható védelmet biztosít a telefonnak és stílusos kiegészítőként is megállja a helyét. A tokok védik a készüléket az apróbb karcolásokkal és sérülésekkel szemben, így a Motorola One Vision sokáig újszerű marad.

Különböző stílusú, minőséges telefontokok

A telefontokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtsonak a telefon számára a karcolásokkal és a mindennapi használat során fellépő kopással szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár a komolyabb mechanikai sérüléseket is képes megakadályozni. A kínálatunkban számos, minőséges és tartós anyagból készült szilikon tokkal készültünk a Motorola One Vision tulajdonosai számára. Az elegáns, egyszínű tokok felfrissítik a telefon kinézetét és megbízható védelmet nyújtanak. A Fantastic Case kollekcióban gyönyörű vektorgrafikákkal díszített tokokat gyűjtöttünk össze. A grafikák számos témát ölelnek fel, az állatmintáktól kezdve, a természeti motívumokon át, egészen a monokróm mintákig. Azok, akik a fényképeket részesítik előnyben, válogathatnak a gyönyörű fotókkal ellátott Foto Case telefontokok közül is.

Motorola One Vision – specifikáció

A Motorola One Vision egy modern okostelefon, melyet az igazán elegáns karcsú kialakítás jellemez. A telefon mérete 160,1 x 71,2 x 8,7 milliméter, súlya pedig 180 gramm. A középkategóriás modell érdekes kiegészítése a kameralyuk, mely nem mindennapi kinézetet kölcsönöz a telefon első oldalának. A telefonban a Samsung modellekre jellemző, nyolcmagos Exynos 9609 chip található. A telefon Android 9.0 (Pie) operációs rendszerrel működik.