Motorola One Macro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola One Macro – divatos tokok a legújabb telefonmodellekre is

Ahhoz, hogy a nagyszerű kialakítású Motorola One Macro sokáig szépen és újszerűen nézzen ki, elengedhetetlen, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez azonban nem mindig elegendő, hiszen elég egy pillanatnyi figyelmetlenség, és a készülék leeshet, megsérülhet. Ezért nagyon fontos, hogy a felhasználó a telefon védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy védőtokot, mely óvja a készüléket a külső mechanikai sérülésekkel, karcolással, kopással szemben. A felhasználónak nem kell azon aggódnia, hogy megkarcolja-e az asztallap a telefon hátoldalát! A modern telefontokok megbízható védelmet biztosítanak, emellett azonban rendkívül esztétikusak is, így stílusos kiegészítőként is megállják a helyüket.

Tartós, minőségi kidolgozású Motorola One Macro tokok

Webáruházunk széles kínálatában olyan tokokat is találhat a vásárló, melyek megbízható védelemmel látják el a 2019 októberében megjelent Motorola One Macro telefonmodellt. A tokok precízen illeszkednek a Motorola okostelefon kialakításához és elemeihez, a nyílásoknak köszönhetően pedig sem a kamerát, sem a csatlakozók nyílásait nem fedik le. A kínálatunkban található telefontokok elismert gyártóktól származnak és magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig képesek megbízható védelmet biztosítani. A tokok védenek a karcolásokkal, kopással szemben és az esés vagy ütés során keletkező sérülések kockázatát is minimálisra tudják csökkenteni. A teljeskörű védelem érdekében a felhasználó a kiváló minőségű mobiltokot egy modellre szabott védőfóliával vagy edzett üveggel is kiegészítheti, így nem csak a telefon hátlapját, hanem a kijelzőt is biztonságban tudhatja.

Motorola One Macro – specifikáció

A Motorola One Macro egy kiváló, modern okostelefon, mely 2019 októberében került piacra és amelyet az igazán elegáns kialakítás jellemez. A telefon mérete 157,6 x 75,4 x 9 milliméter, súlya pedig mindössze 186 gramm. A készülék Android 9.0 (Pie) operációs rendszerrel működik. A Motorola One Macro telefonba nyolcmagos Mediatek MT6771 Helio P70 (12nm) processzor lett beépítve. A telefonban 64 GB belső tárhely és 4 GB RAM memória található, de a microSD kártyanyílásnak köszönhetően a belső memória 512 GB-ig bővíthető.