36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola One Hyper tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

4 390 Ft
/ raktáron

Motorola One Hyper – telefontokok széles választéka

A Motorola One Hyper egy kiváló, modern okostelefon a Motorolától, mely megfelelő védelmet igényel a mindennapos használat során. Az etuo.hu-nál számos telefontok található a Motorola készülékekre, így minden látogató megtalálhatja azt a terméket, mely tökéletesen illeszkedik a Motorola One Hyper telefonra és megfelel a felhasználói igényeknek. A magas minőségű telefontartozékok kiválóan illeszkednek a Motorola One Hyper telefonra, nem csúsznak le róla és nem zavarják a mindennapi használatot sem. Ha a készüléken olyan mobiltok van, ami nem kifejezetten az adott modellhez készült, megtörténhet, hogy a tartozék letakarja a gombokat vagy a kamerát, és megnehezíti a csatlakozóaljzatok használatát.

Magas minőségű védőtokok a Motorola One Hyper telefonmodellre

Webáruházunkban olyan, minőséges anyagokból készült telefontokok találhatók, melyek megfelelő kivágásokkal vannak ellátva, így a komponensek gond nélkül használhatók. A tokok óvják a telefon hátlapját a kisebb karcolásoktól és a kopástól. A stílusos tokjaink között minden vásárló találhat olyan tokot, mely megfelel a stílusának és az ízlésének. Az egyszerű tokok kedvelői válogathatnak elegáns, visszafogott termékeink közül. A webáruházunkban elérhető szilikon tokok vidámságot, fiatalos lendületet tükröznek, rugalmas TPU szilikonból készülnek, a lenyomat pedig modern nyomtatási technikákkal készül és ellenáll a kopásnak és a fakulásnak.

Motorola One Hyper – specifikáció

A Motorola One Hyper egy kiváló okostelefon, melynek megjelenését sok felhasználó várta. A telefon mérete 161,8 x 76,6 x 8,9 milliméter, súlya pedig a megszokottnál kicsit több, 210 gramm. Az új Motorola okostelefon-modell Single SIM (Nano-SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is megvásárolható. A készülék nyolcmagos Qualcomm SDM675 Snapdragon 675 (11 nm) processzorral működik és Android 10.0, Android One operációs rendszer található rajta. Az okostelefon RAM-ja 4 GB, míg a belső memória 128 GB helyet biztosít. A tárhely tovább bővíthető microSD memóriakártya segítségével, akár 1 TB-ig is. A Motorola One Hyper ujjlenyomat leolvasóval és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is el van látva.