Motorola One Fusion Plus tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola One Fusion Plus – megbízható, mutatós telefon tokok

A Motorola One Fusion Plus egy fantasztikus, érdekes okostelefon, mely a 2020-as év során jelent meg. Ahhoz azonban, hogy a készülék sokáig úgy is nézzen ki, mintha új lenne, elengedhetetlen a megfelelő védőtok, mellyel már a használat elején tanácsos ellátni a mobil eszközt. Azzal, hogy még az okostelefon megvásárlása előtt megrendeljük a tokot és már az első pillanattól kezdve használjuk az okostelefonon, elkerülhetjük még a legapróbb kopást is. A választékunkban található telefon tokok hibátlanul illeszkednek a Motorola One Fusion Plus telefonra. A hibátlan illeszkedés azt jelenti, hogy a tok mérete megfelel az okostelefonra, így nem csúszkál rajta és nem esik le róla. A tok kényelmes használatát biztosítják a pontosan kialakított kivágások is, melyeknek köszönhetően nincsenek letakarva a fontos komponensek vagy a portok. Azok a vásárlók, akik maximális védelemmel szeretnék ellátni készüléküket, választhatnak a tok mellé egy képernyővédő fóliát vagy edzett üveget is.

Elsőrendű, megbízható védőtokok

A választékunkban olyan tokok találhatók, melyek elsőrendű anyagokból készülnek. A legpopulárisabb tartozékok a termoplasztikus poliuretánból készült tokok, melyek ellenállnak a deformálódással szemben, jól tapadnak, fogásuk, tapintásuk pedig kellemes. A telefon tok tisztítása nagyon könnyű, ugyanis elég áttörölni őket egy puha törlőkendővel vagy leöblíteni vízzel. A szilikon tokok jól óvjak az okostelefon hátlapját és oldalait a karcolásokkal, elhasználódással szemben.

Motorola One Fusion Plus – specifikáció

A Motorola One Fusion Plus a gyártó 2020-as okostelefonja, mely június elején került az üzletek polcaira. Mérete 162,9 x 76,4 x 9,6 milliméter. A mobil eszköz Single SIM (Nano-SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető. A nyolcmagos Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm) processzorral felszerelt Motorola okostelefon Android 10 operációs rendszert futtat. A 128 GB belső memória microSDXC kártya segítségével bővíthető. A mobil eszköz nem kivehető, Li-Po akkumulátora 5000 mAh-s kapacitásával biztosítja a hosszantartó, zavartalan használatot, anélkül, hogy a felhasználónak a töltöttségi szintet kellene figyelnie.