36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola One Action tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola One Action – megbízható, elegáns telefontokok

A Motorola One Action egy kiváló, érdekes okostelefon, mely a 2019-es év során jelent meg. Ahhoz azonban, hogy az új készülék sokáig úgy is nézzen ki, mintha új lenne, elengedhetetlen a megfelelő védőtok, mellyel már a használat elején érdemes ellátni a készüléket. Azzal, hogy még a telefon megvásárlása előtt megrendeljük a tokot és már az első pillanattól kezdve használjuk a telefonon, elkerülhetjük még a legapróbb karcolásokat is. A kínálatunkban található telefontokok tökéletesen illeszkednek a Motorola One Action telefonra. A hibátlan illeszkedés azt jelenti, hogy a tok mérete tökéletesen megfelel a telefonra, így nem csúszkál rajta és nem esik le róla. A tok kényelmes használatát biztosítják a precízen kialakított kivágások is, melyeknek köszönhetően nincsenek letakarva a fontos komponensek vagy a csatlakozók.

Minőséges, megbízható védőtokok

A kínálatunkban olyan tokok találhatók, melyek minőséges anyagokból készülnek. A legnépszerűbb tartozékok a TPU szilikonból készült tokok, melyek ellenállnak a deformálódásnak, jó tapadást biztosítanak, fogásuk, tapintásuk pedig kellemes. A szilikon tokok matt felületén nem látszanak a zsíros ujjlenyomatok. A tok tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen elég áttörölni egy mikroszálas törlőkendővel vagy leöblíteni langyos vízzel. A szilikon tokok hatékonyan védik a telefon hátlapját és oldalait a kopással, karcolásokkal szemben. Azok a felhasználók, akik maximális védelemmel szeretnék ellátni készüléküket, választhatnak a tok mellé egy kijelzővédő fóliát vagy edzett üveget is.

Motorola One Action – specifikáció

A Motorola One Action a gyártó 2019-es okostelefonja, mely nyár végén került az üzletek polcaira. Mérete 160,1 x 71,2 x 9,2 milliméter. A készülék Single SIM és Hybrid Dual SIM változatban is elérhető. A nyolcmagos Exynos 9609 processzorral felszerelt Motorola okostelefon Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtat. A 128 GB belső memória 512 GB-ig bővíthető, microSD kártya segítségével. A készülék nem eltávolítható, Li-Po akkumulátora 3500 mAh-s kapacitásával biztosítja a hosszantartó, zavartalan használatot, anélkül, hogy a felhasználónak a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia.