36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G9 Power tokok

Tokok a Motorola Moto G9 Power


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G9 Play, Motorola Moto G9 Plus, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G9 Power – okostelefon tokok széles választéka

A Motorola Moto G9 Power egy nagyszerű, korszerű smartphone, mely minőségi védelmet érdemel a mindennapos alkalmazás közben. Az etuo.hu online shop felhozatalában többféle Motorola Moto G9 Power smartphone tok is található, így minden vevő megtalálhatja a tetszésének és az igényeinek eleget tevő mobiltelefon tokot. A kifogástalan minőségű kiegészítők szépen illeszkednek a Motorola Moto G9 Power készülékre, nem csúszkálnak rajta és nem akadályozzák a komfortos és problémamentes alkalmazást sem. Online shopunk széles felhozatalában olyan okostelefon tokok találhatók, melyek figyelmesen kialakított kivágásokkal vannak ellátva, így az okostelefon összes komponense problémamentesen használható.

Rendkívüli minőségű smartphone tokok a Motorola Moto G9 Power modellre

Az etuo.hu webshopban elérhető okostelefon tokok óvjak az okostelefon hátlapját a karcokkal és az elhasználódással szemben. Az ízléses telefon tokok között minden vásárló találhat olyan kiegészítőt, mely megfelel az egyéniségének és a tetszésének. Azok, akik az egyszerű, letisztult designt kedvelik, válogathatnak mutatós, egyszínű telefon tokjaink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon telefon tokok fiatalosságot és vidámságot tükröznek, erős termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, az őket díszítő minta pedig kifogástalan minőségű, élénk színű és ellenáll a halványulással és az elhasználódással szemben. Az oldalra nyíló tokok a képernyőt is védik.

Motorola Moto G9 Power – specifikáció

A Motorola Moto G9 Power okostelefon egy korszerű, letisztult formatervezésű készülék, melyet 2020 decemberében dobott piacra a Motorola. A mobil eszköz mérete 172,1 x 76,8 x 9,7 mm. A telefon víztaszító réteggel van bevonva, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne szükség egy elsőrendű tokra, hiszen a bevonat a karcokkal szemben nem nyújt védelmet. A mobil eszköz Android 10 OR-rel működik és octa-core Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) processzorral van felszerelve. Az eszköz 128 GB belső memóriával és 4 GB RAM memóriával van ellátva, azok a vásárlók azonban, akiknek több tárhelyre van szükségük, microSDXC kártyát tudnak az osztott SIM nyílásba illeszteni, így kibővítve a memóriát.