36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G9 Plus tokok

Tokok a Motorola Moto G9 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G9 Play, Motorola Moto G9 Power, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G9 Plus – magas minőségű okostelefon tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu webshopnál fontosnak tartjuk, hogy a frissen megjelent smartphone-okra is megfelelő telefon tokokat tudjunk biztosítani. Ez azért nagyon fontos, mert ahhoz, hogy a telefon sokáig újszerű és működőképes maradjon, nagyon fontos, hogy már a használata első pillanatától kezdve megfelelő védőtartozékokkal legyen óvva. A választékunkban található tokok hibátlanul illeszkednek az adott modellre, így a vásárlónak nem kell attól tartania, hogy a tok lecsúszik vagy leesik a telefonról. Mivel csúcsminőségű anyagokból készülnek, a tokok védelmet tesznek lehetővé a mindennapos használat során keletkező kisebb fizikai sérülésekkel, kopással, karcolásokkal szemben is.

Gyönyörű kidolgozású tokok a Motorola Moto G9 Plus modellre

A korszerű smartphone-ok jelentősen megkönnyítik az életünket, így természetes, hogy mindig magunknál tartjuk őket, fotózunk velük, kommunikálunk, kezeljük a közösségi profiljainkat, dolgozunk rajtuk. Ezzel azonban a különböző külső sérülések esélyét is megnöveljük, így fontos, hogy a megfelelő védelemről is időben gondoskodjunk és akár még a telefon megvásárlása előtt megrendeljük a megfelelő védőtokot. A mindennapos használat során a telefon hátlapja megkopik az asztallappal való érintkezés során, a táskába dobva pedig a kulcsok is megkarcolhatják a készüléket. Az ilyen és hasonló károkkal szemben nyújtanak védelmet kiváló minőségű tokjaink, melyek nem csak praktikusak, hanem szép kidolgozásúak is.

Motorola Moto G9 Plus – specifikáció

A Motorola Moto G9 Plus okostelefonmodell 2020 szeptemberében jelent meg a piacon. A telefon elegáns, visszafogott kidolgozású. Mérete 170 x 78,1 x 9,7 milliméter, tömege pedig 223 gramm. A Motorola eszköz Single Nano SIM vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változatban is kapható. A test és a kijelző aránya megközelítőleg 84,3 százalék. Az okostelefon 128 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM memóriával büszkélkedhet, mely kibővíthető egy microSDXC kártya segítségével (osztott SIM-nyílás). Az okostelefon kiváló kamerákkal, hangosbeszélővel, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval és oldalsó ujjlenyomat olvasóval is fel van szerelve, így a biztonság, a kényelem és a remek szórakozás garantálva van.