CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Moto G9 Play - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto G9 Play


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G9 Plus, Motorola Moto G9 Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G9 Play – elsőrendű telefon tokok teljeskörű választéka

A Motorola Moto G9 Play smartphone leendő tulajdonosai tudják, mennyire fontos a telefon megfelelő védelme a különböző fizikai sérülésekkel szemben. Az etuo.hu választékában számos olyan telefon tok található, mely precízen illeszkedik a Motorola Moto G9 Play mobilra, és nem csak praktikus, hanem igazán jól is mutat. A webshopunk választékában található telefon tokok hosszú élettartamú és elsőrendű anyagokból készülnek, így képesek teljeskörű védelmet biztosítani a mindennapos használat során fellépő kisebb károkkal, sérülésekkel szemben. A tokok védik a Motorola smartphone-t a karcolásoktól és a használattal járó kopástól. Korszerű kialakításuknak és részletgazdag kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak az okostelefonon és nem fedik le a fontos komponenseit, elemeit.

Magas minőség és teljeskörű védelem - Motorola Moto G9 Play

Az etuo.hu webshopban számos fantasztikus tartozék található a Motorola Moto G9 Play telefontípushoz. A szilikon tokok óriási popularitásnak örvendenek, ami nem is meglepő, hiszen védik az eszköz hátlapját és oldalait a mindennapos használat alatt, nagyszerűen mutatnak és nem utolsósorban kedvező áron kaphatók. A tokok elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely lehetővé teszi, hogy a vásárló sokáig használni tudja őket. Az ízléses és divatos grafikákkal és lélegzetelállító fényképekkel díszített telefon tokok mellett olyan szép tartozékokat is kínálunk, melyek egyszínűek és visszafogottak.

Motorola Moto G9 Play – specifikáció

A Motorola Moto G9 Play 2020 augusztusára tervezett megjelenését nagy izgalommal várták a rajongók. A remek karakterisztikákkal rendelkező smartphone mérete 165,2 x 75,7 x 9,2 milliméter, tömege pedig kereken 200 gramm. A telefontípus Single SIM (Nano-SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető. A Moto G9 Play telefontípusra a legújabb Android 10 operációs rendszer lett telepítve. Az eszköz hibátlan működését a nyolcmagos Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset teszi lehetségessé. Az eszköz 64 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM memóriával rendelkezik, microSDXC memóriakártya segítségével azonban a tárhely szükség szerint tovább is bővíthető.