CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Moto G8 Power Lite - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto G8 Power Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G8 Plus, Motorola Moto G8 Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G8 Power Lite – telefon tokok széleskörű választéka

A Motorola Moto G8 Power Lite okostelefon tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a mobil eszköz védelme a különböző mechanikai károkkal szemben. Webshopunk árukínálatában rengeteg olyan tok található, mely optimálisan illeszkedik a Motorola Moto G8 Power Lite modellre, és amellett, hogy kifejezetten hasznos, igazán mutatós is. Az árukínálatunkban található tokok elsőrendű és időtálló anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig megbízható védelmet nyújtanak a mindennapi használat során keletkező apró károkkal szemben. Az okostelefon tokok óvjak az okostelefont a karcolásoktól és a kopástól.

Elsőrendű és megbízható védelem - Motorola Moto G8 Power Lite

Az etuo.hu webshopban rengeteg tok található a Motorola telefonmodelljére. A szilikon tokok óriási popularitásnak örvendenek, hiszen óvjak a mobil eszköz hátlapját és oldalait a mindennapok során, és nem növelik jelentősen az okostelefon méretét. A tokok elsőrendű termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó sokáig használhassa őket. A tokok gyönyörű grafikákkal és lélegzetelállító fényképekkel vannak díszítve, de olyan mutatós darabokat is kínálunk, melyek egyszínűek és visszafogottak. A tok a felhelyezés után nem mozdul el és nem csúszik le a mobil eszközről. A Motorola Moto G8 Power Lite mobil eszközre tervezett telefon tokok optimális illeszkedést nyújtanak.

Motorola Moto G8 Power Lite – specifikáció

A Motorola Moto G8 Power Lite egy korszerű, letisztult formatervezésű okostelefon, melyet 2020 áprilisában dobott piacra a gyártó cég. A mobil eszköz mérete 164,9 x 75,8 x 9,2 mm. A műanyag keretes és műanyag hátlapú modell üveg előlappal rendelkezik, ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs szükség egy elsőrendű és megfelelő telefon tokra, mely a műanyag részeket is megvédi. A mobil eszköz Android 9.0 (Pie) operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processzorral van felszerelve. A mobil eszköz 64 GB belső memóriával és 4 GB RAM-mal van ellátva, azok a felhasználók azonban, akiknek több tárhelyre van szükségük, microSDXC kártyával tudják tovább bővíteni a memóriát.