36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G8 Power tokok

Tokok a Motorola Moto G8 Power


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G8, Motorola Moto G8 Plus, Motorola Moto G8 Power Lite, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G8 Power – telefon tokok széles választéka

A Motorola Moto G8 Power egy nagyszerű, divatos okostelefon a Motorolától, mely megfelelő védelmet követel a mindennapos használat közben. Az etuo.hu webáruházban számos telefon tok található a Motorola telefonokra, így minden vásárló megtalálhatja azt a terméket, mely megfelelően illeszkedik a Motorola Moto G8 Power modellre és megfelel a vásárlói igényeknek. A csúcsminőségű telefon tartozékok precízen illeszkednek a Motorola Moto G8 Power mobilra, nem csúsznak le róla, és a mindennapi használatot sem zavarják. Ha az eszközön olyan telefon tok van, ami nem kifejezetten az adott modellhez lett gyártva, előfordulhat, hogy a tartozék lefedi a komponenseket vagy a kamerát, és megnehezíti a portok használatát.

Magas minőségű telefon tokok a Motorola Moto G8 Power telefonmodellre

Az etuo.hu online áruházban olyan, minőséges anyagokból gyártott telefon tokok kaphatók, melyek megfelelő nyílásokkal vannak ellátva, így az elemek, portok és a kamera gond nélkül használhatók. A tokok védik a telefon hátlapját és oldalait az apróbb karcolásoktól és a kopástól. A divatos tokjaink között minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel a tetszésének és az ízlésének. Az egyszerű tokok kedvelői választhatnak az elegáns, egyszínű termékeink közül. Az online áruházban elérhető szilikonos tokok frissességet, lendületet tükröznek, rugalmas TPU anyagból készülnek, a lenyomat pedig korszerű nyomtatási technikákkal készül, így ellenáll a kopásnak és a fakulásnak is.

Motorola Moto G8 Power - specifikáció

A Motorola Moto G8 Power egy remek, korszerű okostelefon, melyet az igazán elegáns kialakítás jellemez és amelynek a megjelenése 2020 tavaszára lett bejelentve. A telefon mérete 156 x 75,8 x 9,6 milliméter, súlya pedig 197 gramm. A készülék Android 10.0 operációs rendszert futtat. A Motorola Moto G8 Power telefonba nyolcmagos Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) processzor lett beépítve. A telefonban 64 GB belső memória és 4 GB RAM található, de a microSDXC nyílásnak köszönhetően a belső memória szükség szerint tovább bővíthető.