CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Moto G72 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G72 – hiánytalan minőségű telefon tokok és hátlapok az etuo.hu választékában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új Motorola Moto G72 mobiltelefonodat egy minőséges telefon tokkal? Hol is kezdjük? Mivel a mobiltelefonunkat személyes ügyekre és munkára is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta lévő adatok, zenék, képek, telefonszámok biztonságban legyenek. Egy minőséges mobiltelefon toknak köszönhetően nyugodt szívvel használhatjuk új Motorola Moto G72 mobil készülékünket. Egy mobiltelefon tok azért számít kifejezetten jó megoldásnak, mert sokkal nagyobb költségektől képes megkímélni a felhasználót, ugyanis megakadályozza, hogy a költséges, klassz mobil készülék komolyabb károsodást szenvedjen – legyen szó külső vagy belső károkról. A legtöbb védőtelefon tok meg tudja gátolni az elhasználódás, a karcok és a belső károsodások fellépését a klassz mobil készüléken is. A karcok és az elhasználódás, súrlódás mellett egy jó telefon tok a napfénytől, a melegtől és a szennyeződéstől is védi a klassz mobil készüléket. A Motorola Moto G72 mobiltelefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják majd fantasztikus mobiltelefonjukat, ezzel viszont számos olyan külső hatásnak teszik ki, amelyek nagy mértékben lerövidíthetik az élettartamát. A mobiltelefon-tartozékokat árusító webshopunkban mindenki találhat olyan Motorola Moto G72 mobiltelefon tokot, amely minőséges anyagának köszönhetően megbízhatóan védi az eszközt.

Szenzációs Motorola Moto G72 telefon tokok és hátlapok az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában bemutatott elsőrangú védőkiegészítők két funkciót töltenek be és mindkét feladatnak hibátlanul megfelelnek. Védenek, méghozzá megbízhatóan! Mivel elismert gyártóktól származnak és nagyszerű minőségű anyagokból vannak kidolgozva, effektíven védik a mobiltelefon széleit, sarkait és hátoldalát a karcolódásokkal és elhasználódással szemben. A telefon tokok második jelentős jellemzője sok felhasználó számára még jelentősebb – tagadhatatlan ugyanis, hogy a legtöbben a színe, mintája és a modellje alapján választjuk ki mobiltelefonunk új telefon tokját. Az etuo.hu mobiltelefon-tartozékokat árusító webshop tágas választéka lehetségessé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő mobiltelefon tokot. A közkedvelt TPU, vagyis termoplasztikus poliuretán hátlapok mellett közkedveltek még a természetbarát bőrből előállított, a fa burkolatú és a műanyagból készített telefon tokok is. A választék miatt nem kell aggódnod, és ami még jobb, biztos lehetsz benne, hogy a Motorola Moto G72 kategóriába tartozó telefon tokok hiánytalanul fognak passzolni a klassz mobil készülékedre!

Esztétikus és sikkes telefon tokok és hátlapok a Motorola Moto G72 mobiltelefon-változatra

A Moto mobiltelefonok mellé a felhasználók általában nem kapnak mobiltelefon tokot, hogy a gyártói csomagolás minél könnyebb és kisebb méretű legyen, a szállítás miatt. Ha a doboz mégis tartalmazna mobiltelefon tokot, egy olyan egyszerű kiegészítőről van szó, amely a használata első napjaiban “elsősegélyként” védi a mobiltelefont. A tulajdonosnak javasoljuk, hogy vásároljon magának egy, a preferenciáinak tökéletesen megfelelő tartozékot. A Motorola Moto G72 telefon tokok számos típusban érhetők el – a felhasználók rengeteg színárnyalat, lenyomat, típus, anyag és stílus közül válogathatnak, a telefon tokok ugyanis nem csak számos jó specifikációval vannak felvértezve, hanem rendkívül mutatósak is. A gyönyörű telefon tokoknak és hátlapoknak köszönhetően a mobiltelefonodat igazán sikkes kiegészítővé alakíthatod. Akkor is jó megoldás lehet a telefon tok, ha ráuntál egyébként hiánytalanul működő mobiltelefonodra, hiszen teljesen új megjelenést adhetsz vele kedvenc klassz mobil készülékednek, és még a pénztárcád is hálás lesz majd!

Motorola Moto G72 – specifikáció

A Motorola Moto G72 egy fantasztikus, esztétikus, mégis kedvező áron kapható mobiltelefon az ismert gyártótól, amelynek 2022-re bejelentett piacra dobását nagy várakozás övezte. A klassz mobiltelefon Single SIM (Nano SIM) és Hybrid SIM (Nano SIM, dual stand by) változatban érhető el. A mobiltelefon elsőrangú P-OLED kapacitív érintőkijelzője 1 B színárnyalatot tud megjeleníteni. A kijelző átlója 6,55 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2460 pixel. A mobiltelefon kijelzőjének nagy mérete miatt kiemelten érzékeny, ezért érdemes a védelmét tovább erősíteni egy minőséges szilikon hátlappal vagy könyvszerűen csukható telefon tokkal a webshopunk kínálatából. A mobiltelefon Android 12 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos MediaTek MT8781 Helio G99 (6nm) chipset van benne, amely lehetővé teszi a zavartalan használatot. A klassz mobil készülékben nem kivehető Li-Po akku található, amelynek kapacitása 5000 mAh, 33 W wired modullal.