36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G71 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G71 5G – smartphone tokok átfogó felhozatala

A Motorola Moto G71 5G egy lehengerlő smartphone, mely több rendkívüli specifikációval és minőségi kidolgozással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében azonban minden esetben javasolt egy magas minőségű smartphone tokkal ellátni a Motorola Moto G71 5G-t. Webshopunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok vásárolhatók meg, melyek pontosan stimmelnek a Motorola Moto G71 5G kamerájának alakjához, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a zavartalan használatot sem. A tokok védelemmel látják el a smartphone-t a karcokkal és a súrlódással szemben és enyhítik az ütések erejét is. Kiváló minőségű telefon tokjaink között minden vásárló találhat olyan terméket, mely pontosan megfelel a preferenciáinak és a szükségleteinek is.

Kimagasló minőségű smartphone tokok a Motorola Moto G71 5G smartphone modellre

Az univerzális smartphone tokoknak több negatív tulajdonságuk is van – elfedik a smartphone fontos részeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltőkábel csatlakoztatását és nem is tudnak megfelelő stimmelést biztosítani a Motorola Moto G71 5G kamerablokkjára és egyéb komponenseire. Az etuo.hu smartphone-os webshop kínálatában olyan kiemelkedően minőséges anyagokból előállított smartphone tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a Motorola Moto G71 5G használatát. Áruválasztékunk közkedvelt termékei a hagyományos szilikon hátlapok, melyek kiváló minőségű termoplasztikus poliuretán, azaz TPU szilikonból vannak készítve. A Motorola Moto G71 5G egy lehengerlő smartphone a gyártó friss termékválasztékából. Ahhoz, hogy ez a lenyűgöző smartphone hosszú ideig kifogástalanul működjön és szép, karcolásmentes maradjon, fontos, hogy rá illő védőtokot válasszunk hozzá, és már a smartphone használatának első napjától alkalmazzuk a védőtartozékot.

Minőségi, erős smartphone tokok

Az etuo.hu smartphone-os webshop áruválasztékában elérhető smartphone tokok olyan kiváló minőségű anyagokból vannak előállítva, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen rendeltetésszerű használat mellett. Áruválasztékunk menő termékei a termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU szilikonból előállított tokok, melyek jól tapadnak a smartphone-hoz, ellenállást mutatnak a kopással, elszíneződéssel és elformátlanodással szemben is, és emellett kellemes tapintásuk van. Ezek a tokok rendkívül egyszerűen tisztán tarthatók, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen zsírtaszító védőrétegükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok a kliensek, akik a smartphone képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, kiválaszthatják a kiváló minőségű, oldalra nyíló vagy flip okostelefon tokjaink közül is a számukra leginkább megfelelőt. Az etuo.hu online shopban temérdek olyan tok található meg, mely pontosan illeszkedik erre a modellre. A Motorola Moto smartphone már az első perctől kezdve védve lesz, ha a tokot közvetlenül a smartphone megvásárlását követően, vagy akár még az előtt megrendeli a vevő. A tökéletes stimmelést biztosító telefon tokok nem esnek le a smartphone-ról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és lehetségessé teszik a zavartalan használatot is.

Motorola Moto G71 5G – specifikáció

A Motorola Moto G71 5G a 2021 őszén megjelent smartphone-ok skálájának egyik friss színfoltja. A smartphone dimenziói 161,2 x 73,9 x 8,5 milliméter, és mindössze 179 grammot nyom. A smartphone Single SIM (Nano-SIM) valamint Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A smartphone Android 11 operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa-core Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm) chipset garantálja. A Motorola Moto G71 5G egy lenyűgöző smartphone, mely trendi és menő formatervezéssel és különleges, elegáns kialakítással rendelkezik. A smartphone egyik elsődleges előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akku, mely lehetségessé teszi a hosszantartó, problémamentes használatot, anélkül, hogy a töltöttségi szint miatt kellene aggódni. Az akku a Fast charging 30 W / 33 W modult is támogatja, így gyorsan feltölthető. A smartphone lehengerlő tripla kamerájának rezolúciója 5 MP / 8 MP / 2 MP, LED villanóval, HDR és panoráma funkcióval is fel van szerelve. A szelfikamera is lenyűgöző, 16 MP-es. A Moto smartphone 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással és hangosbeszélővel is rendelkezik. A jack csatlakozó típusára főleg a fülhallgató kiválasztása során fontos odafigyelni.