Telefontok Motorola Moto G60S - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto G60S


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G60, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G60S – minőséges, modellre szabott telefon tokok és hátlapok

A Motorola Moto G60S egy nemrég megjelent telefon, melynek megrendelését különösen azok a tulajdonosok számára javasoljuk, akik a Motorola készülékek nagy rajongói. Az azonban tagadhatatlan, hogy az ilyen modern okostelefonokat is fontos egy megfelelő tokkal ellátni – az etuo.hu-nál pedig a nemrég megjelent eszközökre is gondoltunk. Árukínálatunkban rengeteg lenyűgöző hátlap és tok elérhető a közkedvelt Motorola telefon változatokra, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a Motorola Moto G60S telefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. A tok amellett, hogy tartósan véd, divatos kiegészítő is. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőtartozékokkal lássuk el, így huzamosabb ideig meg tudja majd őrizni értékét és tökéletes kinézetét. Ha elkövettük azt a hibát, hogy nem szereztünk be azonnal egy tokot a Motorola Moto G60S telefonhoz és elejtettük, a kisebb karcolásokat és horzsolásokat is sikeresen el tudja rejteni egy modern tok, emellett pedig új, friss külsőt is kölcsönöz már megszokott telefonunknak. A telefontartozékokat kínáló webshopunkban mindenki találhat olyan Motorola telefon tokot, mely minőséges anyagának köszönhetően huzamosabb ideig és tartósan védi a Moto modellt.

Divatos, minőséges tokok és hátlapok a Motorola Moto G60S telefonra

Egy jó tok védi az okostelefont a karcolásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, piszoktól és a horzsolásoktól, melyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal súrlódik az eszköz. Az etuo.hu online shopban elérhető tokok és hátlapok egyik előnye, hogy hiánytalanul illenek az adott Motorola mobil eszközre és tartós, stabil védelmet nyújtanak az apróbb mechanikai hibákkal szemben. A kiemelkedően magas minőségű anyagokból készült telefon tokok és hátlapok lehetővé teszik, hogy a telefon kinézete és értéke ne csökkenjen kifejezetten az idő múlásával. A modern, csúcsminőségű tokokat és hátlapokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a telefon hétköznapi alkalmazását – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb tartozékok is zavartalanul használhatók. Ennek köszönhetően a tokok és hátlapok ma már a telefonok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, melyeket tanácsos már a telefon megrendelése után megrendelni, hiszen így kifejezetten csökkenhető még a minimális sérülések kockázata is.

Minőséges tokokkal és hátlapokkal a karcolások ellen

A tokok és hátlapok egyik fontos előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a telefonoknak, így kifejezetten lecsökkentik az okostelefon csúszkálásának, elejtésének esélyét. Amellett, hogy tartós védelmet biztosítanak, a tokok és hátlapok egyedi és menő védőkiegészítők is, a csukható tokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is rendelkezik, így azok számára kiváló megoldás, akik a kártyás fizetést részesítik előnyben – emellett pedig még a kijelzőt is óvják, a telefon hordozása közben! Felhozatalunk legnépszerűbb termékei a szilikonból gyártott telefon tokok és hátlapok, melyek termoplasztikus poliuretánból (vagy rövidítve TPU) készülnek és menő színekben kaphatók, korszerű lenyomatokkal. Az oldalra nyíló tokjaink kiemelkedően magas minőségű öko-bőrből készülnek, belsőjük pedig szilikonból van legyártva. A tulajdonosok számára azonban speciális, alumínium lemezzel ellátott vagy gravírozott fa tokokat és hátlapokat is biztosítottunk.

Motorola Moto G60S – specifikáció

Azok a tulajdonosok, akik a Motorolaz okostelefonjaira esküsznek, imádni fogják majd a Motorola Moto G60S telefon modellt, mely a gyártó egyik legújabb modellje. Egy ilyen lenyűgöző okostelefon számára érdemes időben megrendelni a megfelelő tokot. A modern okostelefon mérete 169,7 x 75,9 x 9,6 milliméter, tömege pedig 212 gramm. Az okostelefon Android 11 operációs rendszert futtat, működéséről pedig a Mediatek Helio G95 (12 nm) CPU gondoskodik. A telefon 128 GB belső tárhellyel és 6 GB RAM-mal érhető el. Támogatja a microSDXC memóriakártyákat is, melyek lehetővé teszik a tárhely kibővítését, és amelyek számára osztott SIM nyílás lett kialakítva. A telefon képernyőjének átlós mérete 6,8 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2460 pixel. Ez a modell kiváló azok a tulajdonosok számára, akik hozzászoktak a Motorola modelljeihez, hiszen az átlagos felhasználók minden elvárásának megfelel.