36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G60 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G60 – minőségi telefon tokok és hátlapok gazdag tárháza

A Motorola Moto G60 egy számos kitűnő funkcióval ellátott és mutatós smartphone, és fontos, hogy egy ilyen elsőrangú készülék megfelelő smartphone tokkal legyen ellátva, mely lehetségessé teszi az igazán tartós, zavartalan használatát és a hibátlan kinézet megőrzését. Az esztétikus szilikon hátlapok minőséges, flexibilis anyagból vannak előállítva, megóvják a smartphone hátlapját és széleit a kopástól, karcoktól, elhasználódástól és az esés vagy ütések során jelentkező fizikai sérülésektől is. Az etuo.hu webshop árukínálatában eltérő designnal legyártott telefon tokok és hátlapok találhatók meg, melyek effektív védelmet tesznek lehetővé a Motorola Moto G60 számára a hétköznapi használat során. A nagyobb áttekinthetőség érdekében a tokokat tok-kollekciókra bontottuk weboldalunkon, így a vevőink keresgélhetnek a nekik tetsző, hasonló stílusú tok-típusok közül. A tokok minőségi anyagokból vannak kidolgozva és úgy lettek megtervezve, hogy maradéktalanul passzoljanak a Motorola Moto G60 smartphone-ra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és gondtalan használatot is.

Minőségi és erős smartphone tokok a Motorola Moto G60 modellre

Az etuo.hu webshop árukínálatában több olyan, mutatós és számos jó jellemzővel ellátott smartphone tok is rendelkezésre áll, mely biztosítja a megfelelő védelmet a Motorola Moto G60 smartphone számára a kopással, karcolódásokkal, kopással szemben. Az gazdag áruválasztékunkban felsorakoztatott, szilikonból készült tokok nem csak számos jó karakterisztikával vannak felszerelve, de klasszak, pazarok, minőségi kidolgozásúak és szépek is. A hatalmas színválasztéknak és minőségi díszlenyomatok kínálatának köszönhetően minden vevőnk találhat a tetszésének megfelelő smartphone tokot. A termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból legyártott tokjaink egyszínűek vagy szép grafikákkal vannak dekorálva. Vevőink egyszínű tokok és mintás megoldások között is nézelődhetnek. Fotó tokjainkat lélegzetelállító képek díszítik – a választék pedig ezek a modellek esetében is hatalmas. A gazdag választékunkban felsorakoztatott smartphone tokok olyan lenyomattal vannak díszítve, mely ellenállást tanúsít a színtelenedéssel, elhasználódással szemben, így tartósan szép és látványos marad.

Miért válassz egy kitűnő smartphone tokot Motorola Moto smartphone-odra?

A legtöbb vevő a telefonja képernyőjét félti legjobban a sérülésektől, azt viszont fontos tudni, hogy esés során a smartphone belső elemei és alkatrészei is könnyen megsérülhetnek, ha a smartphone nincs egy olyan minőségi smartphone tokkal burkolva, mely tompítja az ütések erejét. Azzal, hogy időben beszerzed a készülékedre a megfelelő és minőséges smartphone tokot, drága és idegesítő javításoktól, reklamációs folyamattól is megkímélheted magad. A tok azért is fontos, mert balesetek előfordulhatnak, bármennyire is vigyázol a smartphone-odra – ha pedig kiesik a kezedből, számos sérülés érheti. Az alacsony áron elérhető tokok nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatnak neked. A könyvszerűen csukható tokok többfunkciós szerepet töltenek be, hiszen igazolványok, bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is megfelelnek. Mire érdemes odafigyelned a tokok nézegetése során? Elsősorban a felhasznált anyagokra és arra, hogy olyan megoldást válassz, mely minőséges műbőrből, termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból vagy más strapabíró anyagokból készül. Rendkívül gazdag áruválasztékunkban biztosan találsz majd olyan megoldást, mely nem csak kielégíti, hanem túl is szárnyalja majd az elvárásaidat!

Motorola Moto G60 – specifikáció

A Motorola Moto G60 egy aktuális és divatos smartphone, mely 2021 során vált megvásárolhatóvá a vevők számára. A smartphone dimenziói 169,6 x 75,9 x 9,8 milliméter, ezeknek a dimenzióknak pedig a gazdag választékunkban felsorakoztatott tokok nagyszerűen megfelelnek. A Motorola Moto G60 smartphone tömege 225 gramm. A smartphone Single SIM (Nano SIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) változatban található meg és szerezhető be. A smartphone-ba a gyártó octa-core Qualcomm SM7150 Snapdragon 732G (8 nm) CPU-t szerelt. A smartphone belső tárhelye 128 GB, mely microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető, amennyiben erre szükség van. A RAM memória 4 GB / 6 GB, ami az igényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. A smartphone hátsó kamerájának felbontása 108 MP / 8 MP / 2 MP. A smartphone IPS LCD kijelzővel rendelkezik, melynek átlója 6,8 inch. A kijelző rezolúciója 1080 x 2460 pixel. A kapacitív érintőképernyő 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni. A Motorola Moto G60 egy nagyszerű ár-érték arányt biztosító készülék.