Telefontok Motorola Moto G52 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G52 – telefon tokok és hátlapok gazdag tárháza

Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket kínáló online shopban igyekszünk a legtrendibb mobil eszközökre is megfelelő védőtokokat biztosítani, mint amilyenek a Motorola Moto egyre népszerűbb modelljei. Korábban nehéz volt a mobil eszközre megfelelő telefon tokot találni – az első telefonok megjelenésekor, valamint a régi típusú mobiltelefonok idejében a ritkább modellek esetében nehéz volt megfelelő telefon tokot találni, a választék pedig gyatra volt. Manapság viszont, az online áruházak megjelenésének köszönhetően már a legtöbb telefonmodellre választhatunk a király védőkiegészítők közül, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, egyszerű tokokkal. A menő tokok összhangba hozhatók a ruháddal, preferenciáiddal is, de akár a kedvenc filmed vagy hobbid szerint is választhatsz magadnak mobiltelefon tokot, a témák szerinti gyűjteményeinknek köszönhetően.

A legmenőbb telefon tokok és hátlapok az új Moto mobiltelefonokra

A Motorola Moto G52 egy a gyártó elsőrangú és trendi kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott mobiltelefonjai közül, viszont ez a király mobil eszköz sem tud teljes ellenállást mutatni az elhasználódással és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró stílushibák, sérülések pedig sokat rontanak a mobiltelefon kinézetén és jelentős mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ezt külön is kiemelni? Mert a legtöbb felhasználó az új mobiltelefon megvásárlását követően eladásra kínálja régi mobil mobil eszközét, a karcmentes, megvigyázott eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint az használat csúnya nyomát mutató, kopott és összekarcolt mobilokat. A felhasználó a telefon tokot, akár még a mobiltelefon kézhez kapása előtt is megrendelheti az etuo.hu online áruházból! Amennyiben a gyártói csomagolásban található is tok a mobil eszközhöz, az legtöbbször egy gyengébb minőségű, kiegészítő, mely arra szolgál, hogy megvédje a mobiltelefont a használata legelső napjaiban, amíg a tulajdonos nem vásárol egy erősebb mobiltelefon tokot hozzá. Napjainkban azonban az újabb telefonokhoz már nem is jár tok, hogy a csomagolás minél kisebb legyen.

Eltérő stílusú, fantasztikus minőségű telefon tokok és hátlapok a Motorola Moto mobiltelefonokra is

Az etuo.hu online shop választékában olyan elsőrangú mobiltelefon tokok érhetők el, melyek maradéktalanul passzolnak a Motorola Moto G52 mobiltelefonra, nem csak a méretüket és kidolgozásukat illetően, hanem a nyílásaik, fülecskéik tekintetében is. A telefon tokok és hátlapok legfontosabb funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a mobiltelefon számára az elhasználódással, karcolódásokkal és a hétköznapi használat során keletkező fizikai sérülésekkel szemben, adott esetekben viszont a tok akár a jelentősebb fizikai meghibásodásokat is képes meggátolni. A tágas választékunkban számos fantasztikus minőségű és masszív alapanyagokból legyártott telefon-tokkal készültünk felhasználóink számára a Motorola Moto G52 mobiltelefonra. A tokok előnye, hogy megvédik a mobiltelefont az apróbb sérülésekkel, meghibásodásokkal szemben, így a Motorola Moto mobil eszköz hiánytalan kinézetű marad, és az értéke sem csökken nagy mértékben. A tágas választéknak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő mobiltelefon tokot. A király grafikák a tokokon egyedi külsőt kölcsönöznek a mobil eszköznek, a mintaválasztéknak köszönhetően pedig minden vásárló találhat a szükségleteinek megfelelő telefon tokot.

Motorola Moto G52 – specifikáció

A Motorola Moto G52 egy trendi mobiltelefon, melynek 2022-es áprilisi piacra dobását izgatottan várták a márka rajongói. A nem mindennapi szépségű, trendi kidolgozású mobiltelefon dimenziói 160,1 x 74,5 x 8 milliméter, tömege pedig mindössze 169 gramm. A mobiltelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) SIM-nyílással érhető el. A mobil eszköz a mobiltelefon 2022-es áprilisi piacra kerülésének pillanatában legtrendibbnek számító Android 12 operációs rendszert futtatja. A trendi mobil eszköz 4 GB vagy 6 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, verziótól függően, és microSDXC kártyanyílás is található rajta, mely osztott SIM nyílást használ. A mobiltelefonban nyolcmagos Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) processzor található. A nem kevesebb, mint 5000 mAh kapacitású Li-Po elem igazán zavartalan használatot tesz lehetővé. Az AMOLED 16M kijelző képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,6 inch.