CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Moto G51 5G - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G51 5G – minőségi, a Motorola smartphone-modellre szabott smartphone-tokok

A Motorola Moto G51 5G egy trendi és menő smartphone, melyet a hazánkban is már évtizedek óta ismert Motorola gyártó dobott piacra. Áruválasztékunkban temérdek kifogástalan kiegészítő, tartozék és tok érhető el az új Moto smartphone-modellekre, az ezen az oldalon látható tokok pedig úgy lettek megtervezve, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a Motorola Moto G51 5G smartphone-nal és jól stimmeljenek annak a részeihez, kameráihoz, méreteihez és portjaihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, trendi ruhákban járni, a smartphone pedig korunk egyik legelengedhetetlenebb „kiegészítőjének” számít – ma már csodálkozva tekintünk azokra, akiknek még mindig nincs smartphone-juk, igaz? A smartphone-ok azonban komolyabb befektetést jelentenek, így sokan hónapokon keresztül takarékoskodunk és válogatunk, mire végre megvásárolhatjuk maguknak a tökéletes telefont. Éppen ezért különösen fontos, hogy új smartphone-unkat a rájuk illő védőkiegészítőkkel lássuk el, mely ennek köszönhetően sokkal tovább tudja majd megtartani eredeti, sérülésmentes külsőjét.

Minőségi smartphone tokokkal a károk ellen

Ugye te sem szeretnéd, ha az okostelefonod hátoldala össze-vissza lenne karistolva? Pont ezért van szükséged egy kifogástalan minőségű smartphone tokra, mely védelmet biztosít az új smartphone-odnak a külső károkkal szemben. Egy minőségi smartphone tok nem csak a karcokkal, horzsolásokkal szemben véd, hanem a fakulással, a kopással és a más tárgyakkal való súrlódás során jelentkező szépséghibákkal szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy erős és tartós védelmet biztosítanak, a választékunkban elérhető tokok trendik és nem megszokottak, a csukható tokoknak pedig olyan más előnyeik is vannak, mint például a kártyatartó rekeszek és a kijelző védelme.

Modern, minőségi tokok a Motorola Moto G51 5G smartphone-ra

A smartphone-unk a hétköznapi használat során is több veszélynek van kitéve – hát még ha kirándulás vagy sportolás során is magunknál tartjuk. Felsértheti az asztal lapja, a táskába süllyesztett kulcsok, kieshet a kezünkből is. Egy minőségi smartphone tok megvédi a mobil készüléket a karcolásoktól, nedvességtől, piszoktól és a horzsolásoktól is. Az etuo.hu smartphone-os webshopban elérhető tokok egyik legfontosabb előnye, hogy maradéktalanul stimmelnek az adott Motorola Moto smartphone-ra és stabil, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé a külső szépséghibákkal szemben. A tokok nem csak méretben, hanem a kialakított kivágások tekintetében is kiválóan illenek az okostelefonra. A kiemelkedően minőséges anyagokból gyártott smartphone tokok lehetségessé teszik, hogy a smartphone esztétikája ne csökkenjen, értéke pedig ne vesszen nagyobb mértékben, ami különösen a smartphone esetleges későbbi cseréje vagy eladása során lehet fontos faktor. A tokok ma már a smartphone-ok nélkülözhetetlen kísérőinek számítanak, melyeket javasolt már a smartphone beszerzése után megrendelni, hiszen így lecsökkenhető a minimális meghibásodások, károk megjelenésének esélye is. A smartphone tokok több modellben, színben és verzióban érhetők el, így nem kell attól tartanod, hogy egyik sem fog majd tetszeni a kínálatunkban található tokok közül.

Motorola Moto G51 5G – specifikáció

Azok a vevők, akik a Motorola mobil készülékeire esküsznek, imádni fogják az új Motorola Moto G51 5G smartphone-t, mely a gyártó egyik új modellje. Ugyan egy olyan okostelefonmodellről van szó, mely elsősorban a magasabb igényekkel rendelkező vevők számára lett gyártva, és magasabb áron érhető el, ez nem azt jelenti, hogy az okostelefont ne lenne fontos védelemmel ellátni. A mobil készülék dimenziói 170,5 x 76,5 x 9,1 milliméter, tömege pedig mindössze 208 gramm. A mobil készülék trendi Android 11 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa-core Qualcomm SM4350-AC Snapdragon 480+ 5G (8 nm) chipset és az Adreno 619 GPU gondoskodik. A smartphone 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB / 8 GB RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetségessé teszi a tárhely bővítését is. A fő kamera rezolúciója 50 MP / 8 MP / 2 MP, míg az első single kamera rezolúciója 13 MP. A hátsó kamera LED villanóval és HDR modullal is rendelkezik. A 6,8 inches átlós méretű, IPS LCD képernyővel rendelkező smartphone minden bizonnyal Moto-rajongók egyik nagy kedvence lesz.