Motorola Moto G50 tokok

Tokok a Motorola Moto G50


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G50 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G50 – védőtokok bőséges felhozatala a Motorola telefonokra

A Motorola Moto G50 az egyre népszerűbb gyártó egyik pompás mobil eszköze, melyre számtalan, kifejezetten erre a smartphone-ra készített tokot biztosítottunk. A kiemelkedő minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű a smartphone-t a karcolódásokkal, horzsolásokkal, kopással szemben. Az elasztikus, erős és tartós termoplasztikus poliuretánból (TPU) készített szilikon tokok megvédik a telefon hátlapját és oldalait a mechanikai károsodások nagy részével szemben. Amellett, hogy megvédik a mobil eszközt, a telefontokok igazán korszerű, stílusos és divatos kiegészítők is. Az egyszínű tokok előnye, hogy nem változtatnak jelentősen a telefon külalakján, mégis friss, új külsőt kölcsönöznek neki. A mintás, színes telefontokok vidámságot sugallanak és könnyen a tulajdonosuk stílusához igazíthatók. Kínálatunkban számos tematikus tok is elérhető, melyeket gyűjteményekbe kötöttünk, a könnyebb böngészhetőség érdekében.

Minőséges tokok a Moto telefon védelmére

A tokok megvédik a telefont a mechanikai sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen jelentős mértékben. Azok a használt telefonok, melyek újszerű külalakkal rendelkeznek, sokkal magasabb áron találhatnak majd új tulajdonost, mint az összekarcolt, megrepedt modellek. A legtöbb vásárló el szeretné adni régi telefonját, amint beszerezte az új modellt, így fontos, hogy az eladás során a lehető legjobb alkut tudja kötni. Ehhez pedig a minőséges tokok is hozzájárulnak. A telefon tokokat tanácsos még a telefon megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek köszönhetően a mobil eszköz már a használata első pillanatától kezdve védve lesz majd a károsodásokkal, karcolódásokkal, sérülésekkel szemben. Mit tehetünk akkor, ha elmulasztottuk időben beszerezni a tokot és a telefonunk megkarcolódott? Nos, egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő karcolódásokat is elrejthetjük a kíváncsi szemek elől, így mobil eszközünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, frissebb külsőt is kölcsönözhetünk.

Elsőrendű tokok a Motorola Moto G50 modellre

A telefonmodellre szabott tokok előnye, hogy nem nehezítik a mindennapi használatot és minden funkciót zavartalanul használhatóvá tesznek, anékül, hogy le kellene venni a tokot a mobil eszközről. Webáruházunk árukínálatában olyan magas minőségű tokok is elérhetők, melyek kifejezetten a Motorola Moto G50 telefonmodellre lettek megalkotva, és megfelelnek a telefon kidolgozásának, nem csak dimenzióikat, hanem a kamerának, csatlakozóknak kialakított nyílásokat tekintve is. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is pompásan és zavartalanul működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk hosszú ideig újszerű marad, de csak abban az esetben, ha erre alkalmas védőkiegészítőkkel vannak felszerelve, mint amilyenek a tokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a telefon tulajdonosa mielőbb alkalmas tokot biztosítson Moto telefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Motorola Moto G50 telefonmodellt a horzsolásokkal, kopással és az apróbb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu telefonkiegészítőket kínáló webáruházában olyan kiemelkedő minőségű és erős telefontokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek kifejezetten a Motorola Moto G50 smartphone-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot. Széles árukínálatunknak köszönhetően minden látogatónk találhat olyan telefonmodellt, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, ízlésének és a szükségleteinek.

Motorola Moto G50 – specifikáció

A Motorola Moto G50 a gyártó nemrégiben piacra dobott, modern smartphone-jainak egyike. A smartphone dimenziói 164,9 x 74,9 x 9 milliméter, tömege pedig 192 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) / Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban is megvásárolható. A telefonon Android 11 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan funkcionalitást pedig az octa-core Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G (8 nm) chipset biztosítja. A telefon 64 GB / 128 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami az átlag felhasználónak bőven elég a fotók, videók és zenék tárolására. A mobil eszköz 4 GB RAM-mal rendelkezik és SIM / microSDXC kártyanyílás is elérhető rajta, mely a microSDHX és microSDXC formátumokat is támogatja. A telefon Li-Po akkumulátorának a kapacitása 5000 mAh. A kijelző átlós mérete 6,5 inch, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. A telefon USB Type-C 2.0 csatlakozóaljzattal van felszerelve.