Motorola Moto G41 tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G41 – smartphone tokok átfogó áruválasztéka a Moto smartphone-okra

A tokok védelemmel látják el a smartphone-t a külső károkkal szemben, ennek köszönhetően pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen nagy mértékben. A használt smartphone-ok közül azok adhatók el magasabb áron, melyek a toknak köszönhetően megőrizték eredeti kinézetüket, és nincsenek megkarcolva vagy megrepedve. A minőségi tokok ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy a vevő a régi okostelefonját sokkal jobb áron tudja értékesíteni, hiszen a tokkal védett készülékeket nem csúfítják a használat csúnya jelei, így magasabb áron lehet továbbadni. A smartphone tokokat javasolt és érdemes még a smartphone megvásárlását megelőzően megrendelni weboldalunkról, aminek köszönhetően a mobil készülék már az használata első pillanatától kezdve védelmet élvez majd a károsodásokkal, karcokkal, repedésekkel szemben. Mit tehetünk akkor, ha nem szereztük be időben a tokot és a smartphone-unk megkarcolódott? Egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő károsodásokat is elrejthetjük a kíváncsi szemek elől, így mobil készülékünknek nem csak új, hanem sokkal mutatósabb, trendibb külsőt is kölcsönözhetünk.

Minőségi tokok a Moto smartphone védelmére

A Motorola Moto G41 a népszerű gyártó egyik lenyűgöző mobil készüléke, melyre temérdek, kifejezetten erre a smartphone-ra gyártott tokot biztosítottunk webshopunkban. A kiváló minőségű felhasznált anyagok miatt a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a lehengerlő smartphone-t a karcokkal, súrlódással, kopással és más károkkal szemben. A kellőképp rugalmas és masszív termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból előállított szilikon tokok és hátlapok védelmet biztosítanak a smartphone hátlapjának és oldalainak a mechanikai károsodások nagy részével szemben. Amellett, hogy védelmet biztosítanak a mobil készülék számára, a smartphone tokok igazán felkapott, kifinomult és menő védőtartozékok is. A mintás, színpompás smartphone tokok vidámságot tükröznek és könnyen a tulajdonosuk tetszéséhez igazíthatók. Az egyszínű tokok szerények és kifinomultak. Kínálatunkban több különféle témához kapcsolt tok is elérhető, melyeket gyűjteményekbe rendeztünk el, a nagyobb áttekinthetőség érdekében. Átfogó áruválasztékunknak hála minden vevőnk találhat olyan smartphone-modellt, mely megfelel az elképzeléseinek, preferenciáinak, ízlésének és a szükségleteinek.

Elsőrendű tokok a Motorola Moto G41 modellre

Webshopunk választékában olyan kiemelkedően minőséges tokok is elérhetők, melyek kifejezetten a Motorola Moto G41 smartphone-modellre lettek megalkotva, és megfelelnek a smartphone kidolgozásának, nem csak méretük, hanem a kamerának, csatlakozókábleknek kialakított nyílások tekintetében is. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is hibátlanul és problémamentesen működnek, értékük csak minimális mértékben csökken, állapotuk pedig hosszú ideig újszerű marad, de csak abban az esetben, ha erre alkalmas védőkiegészítőkkel vannak ellátva, mint amilyenek a telefon tokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a smartphone tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson Motorola Moto smartphone-jára, mely hatékonyan fogja védeni a Motorola Moto G41 smartphone-modellt a súrlódással, kopással és az apróbb karcolódásokkal szemben. Az etuo.hu smartphone védőtartozékokat biztosító webshopjában olyan kiváló minőségű és masszív smartphone tokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek kifejezetten a Motorola Moto G41 smartphone modellre lettek gyártva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet és a gondtalan használatot.

Motorola Moto G41 – specifikáció

A Motorola Moto G41 a gyártó nemrégiben, 2022 januárjában piacra dobott, trendi és menő smartphone-jainak egyike. A smartphone dimenziói 161,9 x 73,9 x 8,3 milliméter, tömege pedig 178 gramm. A smartphone Single SIM valamint Hybrid Dual SIM verzióban (Nano-SIM / dual stand-by) szerezhető be. A smartphone Android 11 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan működést pedig az octa-core MediaTek Helio G85 (12nm) chipset biztosítja. A smartphone 128 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami az átlag felhasználónak bőven elegendő a fényképek, videók és zeneszámok tárolására. A mobil készülék lélegzetelállító, 4 GB / 6 GB RAM-mal rendelkezik és dedikált microSDXC kártyanyílás is elérhető rajta. A smartphone Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh, és Fast charging 30 W modullal is rendelkezik. Az AMOLED kijelző átlós mérete 6,4 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A smartphone USB Type-C 2.0 porttal van felszerelve.