36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G31 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G31 – kiemelkedően minőséges és strapabíró smartphone tokok

Az etuo.hu smartphone kiegészítőket forgalmazó webshop termékkínálatában különböző kialakítású smartphone tokok vásárolhatók meg, melyek hatékony védelmet biztosítanak a Motorola Moto G31 számára a mindennapi használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a smartphone tokokat kollekciókra bontottuk, így a vevők válogathatnak a nekik tetsző, hasonló kialakítású és egy témát képviselő tokok közül. A tokok kiemelkedően minőséges anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megálmodva, hogy maradéktalanul stimmeljenek a Motorola Moto G31 smartphone-ra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is. A Motorola Moto G31 egy lehengerlő funkciókkal ellátott, mutatós smartphone, egy ilyen lenyűgöző mobil készüléket pedig rá illő smartphone tokkal javasolt ellátni, mely lehetségessé teszi a hosszantartó, gondtalan használatot és az újszerű kinézet megőrzését. A szofisztikált és népszerű szilikon tokok és hátlapok minőségi, rugalmas termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból vannak előállítva és megvédik a smartphone hátlapját és sarkait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütés során előforduló külső meghibásodásoktól.

Smartphone tokok átfogó áruválasztéka a Motorola Moto G31 smartphone modellre

Az etuo.hu smartphone-os webshop termékkínálatában olyan szép és előnyös tokok is elérhetők, melyek védelmet biztosítanak a Motorola Moto G31 smartphone számára a kopással, karcokkal, súrlódással szemben. A termékkínálatunkban elérhető, szilikonból gyártott smartphone tokok nem csak előnyösek, de menőek, szofisztikáltak, trendi kidolgozásúak és mutatósak is. A TPU-ból gyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak díszítve. A vevők tehát egyszínű smartphone tokok és trendi lenyomattal ellátott modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy szerényebb vagy feltűnőbb tokot szeretnének. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak hála minden vevőnk találhat a preferenciáinak megfelelő tokot. Webshopunkban fotó tokokat is biztosítottunk, amelyek lélegzetelállító, a hátlapra nyomtatott fényképekkel vannak dekorálva. A témák választéka rendkívül széleskörű, több ágazatot is felölel. A választékunkban rendelkezésre álló smartphone tokok olyan nyomatokkal vannak ellátva, melyek ellenállást mutatnak a súrlódással és a fakulással szemben is, így hosszú ideig mutatósak és újszerűek maradnak.

Miért vásárolj tokot Motorola Moto smartphone-odra?

Kíméld meg magad a költségektől és a felesleges stressztől, és válassz még időben egy minőségi smartphone-tokot Motorola Moto G31 mobil készülékedre! Ugyan mindenki figyelmesen bánik a smartphone-jával, balesetek bármikor előfordulhatnak. Hiába a garancia is, ha egy óvatlan pillanatban kiejtjük a kezünkből a smartphone-unk és károsodás éri, a javítás bizony nem lesz olcsó. A legtöbb vevő a kijelzőt félti legjobban, azt azonban fontos tudni, hogy eséskor a smartphone belső alkatrészei is könnyen károsodhatnak, ha a smartphone nincs egy minőségi tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. A tokok jó befektetést jelentenek, hiszen olcsón hozzáférhetők, viszont sok pénzt és időt takaríthatnak meg a felhasználónak és megkímélhetik a stressztől. A csukható tokok bankkártyák és egyéb kártya formájú dokumentumok tárolására is megfelelnek, hiszen belső rekeszekkel vannak ellátva, így multifunkciós szerepet töltenek be. Javasolt és érdemes olyan modellt választani, mely minőségi műbőrből, strapabíró és hosszantartó termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból vagy más minőséges anyagból lett gyártva.

Motorola Moto G31 – specifikáció

A Motorola Moto G31 egy trendi és menő smartphone, melynek megjelenése 2021 decemberére lett bejelentve. A smartphone dimenziói 161,9 x 73,9 x 8,6 milliméter, és viseli a Moto modellek megszokott jellegzetességeit. A Motorola Moto G31 smartphone tömege megközelítőleg 181 gramm. A smartphone Single SIM (Nano SIM) vagy pedig Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A smartphone-ba gyártó MediaTek Helio G85 (12nm) processzort szerelt. A smartphone 64 GB / 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére is van lehetőség, ugyanis az okostelefon rendelkezik microSDXC kártyanyílással. A smartphone RAM memóriája nem kevesebb, mint 4 GB! A smartphone AMOLED képernyővel rendelkezik, melynek dimeziója 6,4 hüvelyk és 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A smartphone megközelítőleg 82,7% screen to body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel, 411 ppi denzitással. A telefon víztaszító dizájnnal büszkélkedhet.