36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G22 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G22 – magas színvonalú és masszív telefon tokok

Az etuo.hu online shop árukínálatában olyan szép és előnyös telefon tokok is elérhetők, melyek védelmet biztosítanak a Motorola Moto G22 telefon számára a kopással, karcokkal, horzsolásokkal szemben. Az árukínálatunkban elérhető, szilikonból gyártott telefon tokok nem csak előnyösek, de menőek, trendik, igényes kidolgozásúak és mutatósak is. A termoplasztikus poliuretánból (TPU - termoplasztikus poliuretán) készített telefon tokjaink lehetnek egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal dekoráltak. A látogatók tehát egyszínű telefon tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb telefon tokra vágynak. A hatalmas szín- és minta kínálatnak köszönhetően minden vevőnk találhat a kedvére való telefon tokot. Kínálatunkban fotó telefon tokokat is összegyűjtöttünk melyek meseszép, a hátlapra nyomtatott képekkel vannak díszítve. A témák tárháza rendkívül gazdag, számtalan dolgot felölel. A felhozatalunkban elérhető telefon tokok olyan nyomtatott mintával vannak ellátva, mely ellenállást tanúsít a horzsolásokkal és a fakulással szemben is, így hosszú ideig mutatós és újszerű marad.

Okostelefon tokok lenyűgöző kínálata a Motorola Moto G22 telefonmodellre

A Motorola Moto G22 egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású telefon, egy ilyen pompás mobil eszközt pedig rá illő telefon tokkal kell ellátni, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatot és az újszerű külalak megőrzését. A menő szilikon telefon tokok színvonalas, elasztikus termoplasztikus poliuretánból (TPU - termoplasztikus poliuretán) készülnek és megóvják a telefon hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcoktól, kopástól és az esés, ütések során fellépő külső és belső károktól. Az etuo.hu online shop árukínálatában különböző dizájnú okostelefon tokok érhetők el, melyek effektív védelmet biztosítanak a Motorola Moto G22 számára a mindennapi használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a telefon tokokat kollekciókra osztottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló témájú telefon tokok közül. A telefon tokok magas színvonalú anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hiánytalanul passzoljonak a Motorola Moto G22 telefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Miért vásárolj telefon tokot Motorola Moto telefonodra?

Védd meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy színvonalas telefon tokot Moto mobil eszközödre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk a telefonunkkal, balesetek viszont bármikor történhetnek. Hiába a gyártói garancia, ha kiesik a kezünkből a telefonunk és megsérül, a javítás bizony sokba fog kerülni. A legtöbb ügyfél a képernyőt félti leginkább, azt viszont fontos tudni, hogy ütés vagy esés során a telefon belső elemei is könnyen károsodhatnak, abban az esetben, ha a telefon nincs egy színvonalas telefon tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. A telefon tokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, viszont pénzt és időt takaríthatnak meg. A csukható telefon tokok emellett bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is alkalmasak, így többfunkciós szerepet töltenek be. Tanácsos olyan modellt választani, mely színvonalas műbőrből, termoplasztikus poliuretánból (TPU - termoplasztikus poliuretán) vagy más masszív anyagból lett előállítva. Az eltérő modellek, gyűjtemények, anyagok, színek és minták bőséges árukínálatának köszönhetően biztosan találsz majd olyan telefon tokot a felhozatalunkban, mely megfelel a telefonodra és az ízlésednek is!

Motorola Moto G22 – specifikáció

A Motorola Moto G22 egy menő telefon, a hazánkban is egyre ismertebbnek számító gyártótól. A telefon dimenziói 164 x 75 x 8,5 milliméter, tehát a trendi modelleknél kisebb, tenyérbe illőbb, viszont némileg vastagabb. A Motorola Moto G22 telefon tömege 185 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A telefonba a gyártó Mediatek MT6765V/CB Helio G37 (12 nm) chipsetet szerelt. A telefon 64 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére microSDXC kártyával van lehetőség. A telefon RAM memóriája 4 GB. A telefon IPS LCD képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,5 inch. A képernyő megközelítőleg 84,2% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A képernyő rezolúciója 720 x 1600 pixel, 268 ppi denzitással. A telefon USB Type-C 2.0 csatlakozóval van felszerelve. A Motorola Moto G22 modellben Li-Po akkumulátor van, mely 5000 mAh kapacitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a telefont hosszú ideig tudja használni a felhasználó.