36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G200 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G200 5G – fantasztikus telefon tokok lenyűgöző választéka

A Motorola Moto G200 5G egy kedvező áron megvásárolható, populáris okostelefon, melynek védelméről javasolt már a megvásárlását követően gondoskodni. Okostelefon kiegészítőket biztosító webshopunk elképesztő választékában minden vevő találhat olyan smartphone tokot, mely megfelel a preferenciáinak. Az okostelefon tok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a trendi készülék számára az apróbb külső károkkal szemben. A trendi és menő smartphone tokok azonban ennél sokkal többre képesek, hiszen modern és csinos kiegészítőként is megállják a helyüket. Webáruházunk választékában olyan telefon tokok is rendelkezésre állnak, melyek kiemelkedően magas minőségűek és pontosan illenek a Motorola Moto G200 5G modellre. Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket biztosító webshop lélegzetelállító választékában több olyan smartphone tok is rendelkezésre áll, mely elengedhetetlen védelmet biztosít a Motorola Moto G200 5G számára. A telefon tokok elsődleges jellemzője, hogy megvédik a trendi készüléket, a menő tokok azonban emellett igen szép védőtartozékok is. A Motorola Moto G200 5G-re szilikon tokokat, valamint oldalra nyíló tokokat és flip tokokat biztosítottunk, minőségi termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból készült belsővel.

Motorola Moto G200 5G – kifogástalan minőségű telefon tokok lenyűgöző választéka

A Motorola Moto G200 5G egy számos jó jellemzővel ellátott és lenyűgöző funkciókkal felszerelt okostelefon, mely populáris a vevők körében. Ahhoz azonban, hogy ez az kifogástalan smartphone hosszú ideig tökéletes és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre illő védőtartozékok, melyek lehetségessé teszik, hogy az okostelefon a hétköznapi alkalmazás során ne karcolódjon meg vagy használódjon el. Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket biztosító webshop választékában rendkívüli minőségű Motorola Moto telefon tokok érhetők el, melyek megvédik a trendi készülék sarkait és hátlapját a hétköznapi használat során. A smartphone tokok kiemelkedően magas minőségű anyagokból, bőrutánzatból és TPU-ból vannak legyártva, és úgy lettek kidolgozva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak, és ne csússzanak le a készülékről. A kifogástalan minőségű, csukható telefon tokok nem csak a Motorola Moto G200 5G sarkait és hátlapját óvják meg – lefedik a képernyőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon a trendi készülék zsebben vagy hátitáskában való hordozása során.

Rendkívüli minőség, lélegzetelállító választék – Motorola Moto G200 5G telefon tokok

Az etuo.hu smartphone kiegészítőket biztosító webshop kiváló minőségű és erős, hosszú élettartamú védőtartozékokat kínál. A Motorola Moto G200 5G okostelefonra gyártott tokokat kifogástalan minőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert gyártók. Okostelefon tokjaink elsődleges előnye az elasztikusság és a komfortos használat, valamint az egyszerű tisztán tartás lehetősége. Kifogástalan minőségű smartphone tokjaink olyan szép nyomtatott mintákkal vannak ellátva, melyek nem fakulnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és mutatósak. Vevőink számára fotó tokokat is biztosítottunk, melyek lélegzetelállító képekkel vannak díszítve, de a lenyomatukat akár a vevő saját maga is megtervezheti, az oldalunkon elérhető tervezővarázsló segítségével, melyben egyszerűen létrehozható az egyedi minta.

Motorola Moto G200 5G – specifikáció

A Motorola Moto G200 5G egy trendi és menő, letisztult kialakítású okostelefon. Az okostelefon mérete 168,1 x 75,5 x 8,9 mm, így pontosan illik a kézbe. Tömege 202 gramm, ami megegyezik a legtöbb okostelefon átlagos tömegével. A trendi készülék Android 11 operációs rendszerrel működik és octa core Qualcomm SM8350 Snapdragon 888+ 5G (5 nm) chipsettel van felszerelve. A trendi készülék 128 GB / 256 GB belső memóriával és 8 GB RAM-mal van felszerelve, microSDXC memóriakártyával azonban nem lehet bővíteni a memóriát ennek a telefonmodellnek az esetében. A smartphone LCD kijelzője 16 millió színárnyalat kimutatására felel meg, és 6,8 inch átlós méretű. A kijelző rezolúciója 1080 x 2460 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 395 ppi. A Motorola Moto G200 5G szelfikamerája 16 MP-es, míg a fő kamera rezolúciója 108 MP / 13 MP / 2 MP. A smartphone Stellar Blue és Glacier Green színárnyalatokban kapható. A Li-Po akkujának kapacitása 5000 mAh, Fast charging 33 W funkcióval. A telefon ujjlenyomat szenzorral is rendelkezik.