Motorola Moto G100 tokok

Tokok a Motorola Moto G100


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G10, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G100 – minőséges, a Moto telefonmodellre szabott telefontokok

A Motorola Moto G100 egy modern smartphone, melyet a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban számtalan fantasztikus kiegészítő és tok elérhető az új Motorola telefonmodellekre, az ezen az oldalon látható tokok pedig úgy lettek kidolgozva, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a Motorola Moto G100 telefonnal és jól illeszkedjenek annak a komponenseihez, kamerájához, dimenzióihoz és portjaihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, trendi ruhákban járni, a telefon pedig korunk egyik legfőbb „kiegészítőjének” számít – olyannyira, hogy ma már furcsán nézünk azokra az ismerőseinkre, akiknek nincs smartphone-juk. A smartphone-ok azonban tagadhatatlanul egy nagyobb befektetésnek számítanak, így sokan hónapokon keresztül takarékoskodnak, mire végre rászánják magukat a kívánt telefonmodell megvásárlására. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új telefonjukat alkalmas védőkiegészítőkkel lássák el, mely ennek köszönhetően hosszú ideig megőrzi értékét és újszerű külalakját.

Minőséges telefontokokkal a karcolódások ellen

Ugye te sem szeretnéd, ha telefonod hátlapja karcolásokkal lenne tele? Éppen ezért van szükséged egy kiváló minőségű telefontokra, mely védelmet biztosít drága smartphone-odnak a mechanikai sérülésekkel szemben. Egy minőséges telefon tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, hanem a halványulással, a kopással és a más tárgyakkal való súrlódás során jelentkező horzsolásokkal szemben is ellenállást tanúsít. Amellett, hogy megbízható védelmet biztosítanak, a kínálatunkban elérhető tokok divatosak és egyediek, a csukható tokoknak pedig olyan egyéb előnyeik vannak, mint például a kártyatartó zsebek. A tokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a könnyű, vékony smartphone-oknak, így lecsökkentik annak az esélyét, hogy a tulajdonos kiejti a telefont a kezéből, vagy az kicsúszik a zsebéből.

Divatos, minőséges tokok a Motorola Moto G100 telefonra

A telefonunk a mindennapok során több veszélyforrásnak van kitéve – megkarcolhatja az asztal lapja, a táskába dobott kulcsok, kieshet a felhasználó kezéből. Egy minőséges telefon tok védi a mobil eszközt a karcolódásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, piszoktól és a horzsolásoktól, melyek akkor jelenhetnek meg, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a táskánkba vagy a zsebünkbe. Az etuo.hu online áruházban elérhető tokok egyik fő előnye, hogy hiánytalanul illenek az adott Motorola Moto smartphone-ra és megbízható, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé az apróbb fizikai károkkal szemben. A magas minőségű anyagokból készült telefon tokok lehetővé teszik, hogy a telefon külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen, ami különösen az esetleges jövőbeli eladás során lehet fontos. A modern, kiemelkedő minőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne gátolják a telefon hétköznapi használatát – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is úgy alkalmazhatók, hogy a tokot nem kell levenni a telefonról. Ennek köszönhetően a tokok ma már a smartphone-ok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, melyeket javasolt már a telefon beszerzése után megvásárolni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető még a minimális károsodások veszélye is.

Motorola Moto G100 – specifikáció

Azok a vásárlók, akik a Motorola mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új Moto G100 smartphone-t, mely a gyártó egyik új telefonmodellje. Egy ilyen pompás mobil eszköz számára tanácsos már a beszerzést követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy rá illő telefontokot. A mobil eszköz dimenziói 168,4 x 74 x 9,7 milliméter, tömege pedig mindössze 207 gramm. A mobil eszköz modern Android 11 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa core Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) processzor és Adreno 650 GPU gondoskodik. A telefon 128 GB vagy 256 GB tárhellyel és 8 GB vagy 12 GB RAM memóriával érhető el. Osztott SIM/microSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetővé teszi a tárhely bővítését. Az első duál kamera rezolúciója 16 MP / 8 MP, míg a hátsó quad kamera rezolúciója 64 MP / 16 MP / 2 MP / TOF 3D. A kamera dual LED villanóval, gyűrű villanóval (macro mode), HDR és panoráma modullal is rendelkezik. A telefon minden bizonnyal a Motorola-rajongók egyik nagy kedvence lesz.