Motorola Moto G Pro tokok

Tokok a Motorola Moto G Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G Pro – telefon tokok széleskörű választéka

A Motorola Moto G Pro egy kiváló okostelefon, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A korszerű mobil eszköz egyik előnye a letisztult, elegáns kialakítás. Egy ilyen minőséges eszközt mindenképp érdemes már a használata első pillanattól fogva óvni a karcolásokkal és az egyéb fizikai károkkal szemben. Egy jó tok megbízható védelmet biztosít a mindennapi használat során a kisebb károkkal, sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online áruház választékában olyan kiváló minőségű tokok találhatók, melyek pontosan illeszkednek a Motorola Moto G Pro telefonmodellre, nem takarják le a kamerát és más fontos elemeket és nem esnek le az eszközről.

Magas minőség, megbízható védelem, gazdag választék

Az etuo.hu weboldalon számos kiváló minőségű tok található a Motorola Moto G Pro telefonmodellre. Mivel kiváló minőségű anyagokból készülnek, a tokok megbízható és tartós védelmet biztosítanak a Motorola modellnek a mindennapi használat során keletkező mechanikai károkkal szemben. Tokjaink pontosan illeszkednek az eszköz méretéhez és alakjához. Azok a vásárlók, akik a képernyőt is szeretnék védeni a telefon hordozása során, választhatnak oldalra nyíló tokjaink közül, melyek letakarják a képernyőt is. Online áruházunk legpopulárisabb termékei közé tartoznak a szilikon tokok is, melyek kellemes fogásúak, kényelmesen használhatók, emellett pedig jól tapadnak az eszközhöz és nem csúszkálnak ide-oda. A tokok számos színben és mintával érhetők el. A nyomtatott tokok minőséges lenyomattal készülnek, mely nem kopik, így sokáig szép marad.

Motorola Moto G Pro – specifikáció

A Moto G Pro 2020 júniusában jelent meg a piacon. Az eszköz mérete 158,6 x 75,8 x 9,2 milliméter, súlya pedig 192 gramm. Az eszköz műanyag hátlappal, alumínium kerettel és üveg előlappal rendelkezik. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változatban érhető el. A Motorola Moto G Pro eszköz Android 10, Android One operációs rendszert futtat. A gyártó a telefonba nyolcmagos Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) processzort épített. A telefon a manapság igen populáris Mystic indigo kékes árnyalatban érhető el.