Motorola Moto G Power tokok

Tokok a Motorola Moto G Power


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Egyedi telefontokok Motorola Moto G Power készülékedre

Az etuo.hu széles kínálata segít, hogy biztosan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot Moto G Power készülékedre! Folyamatosan megújuló kollekcióink igazán egyedi és különböző stílusú kiegészítőket tartalmaznak, legyen szó akár tréfás, komoly, többszínű vagy letisztult megjelenésről. Neked melyik stílus jön be a legjobban? A Motorola Moto G Power telefonokra készített kiegészítőink a lehető legmagasabb minőséggel bírnak, így az egyedi mintás típusok esetén sem kell tartanod attól, hogy a minta egyhamar lekopik vagy elhalványul. Válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos és strapabíró telefontokok között vagy akár tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az etuo.hu oldalán!

Tartós és magas minőségű védelem

A telefon használata során gyakran előfordulhat, hogy a készülék leesik valahonnan, kiesik a kezünkből, vagy éppen tárolás közben megsérül. Az ilyenkor bekövetkező sérülések az esetleges esztétikai hibák mellett nagy károkat okozhatnak a készülék kijelzőjében és működésében is; éppen ez miatt ajánlott Moto G Power készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. A kínálatunkban szereplő prémium minőségű telefontokok kiválóan illeszkednek a készülékre és biztos védelmet nyújtanak az ütések, szennyeződések és sérülések ellen. Kínálatunkban az ultravékony szilikonos tokok mellett nagyobb védelmet nyújtó kemény védőtokok is megtalálhatóak. Továbbá, az egyedi kollekciós darabjaink garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes legyen és kitűnjön a tömegből!

Motorola Moto G Power Specifikáció

A készülék a gyártó 2020 áprilisában megjelent középkategóriás készüléke, amely remek ár/érték aránnyal szolgáltatja a Motorola telefonoktól megszokott megbízható működést. A Moto G Power az Android 10 operációs rendszeren fut, amelyet a Motorola saját funkcióival és alkalmazásával támogat meg a minél jobban személyre szabható használat céljából. A telefon Qualcomm SDM665 Snapdragon chipkészlettel és nyolcmagos processzorral rendelkezik, amely mellett egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja a gyors és hosszú használatot. A jelenlegi trendeknek megfelelően ez a készülék is egy 3 kamerából (16, 8, 2 megapixel) álló hátlapi kamerarendszerrel van felszerelve, ami magas, 4K minőségű videó felvételek elkészítését teszi lehetővé.