Telefontok Motorola Moto G 5G Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto G 5G Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto G 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto G 5G Plus – fantasztikus minőségű mobil tokok

A Motorola Moto G 5G Plus egy fantasztikus okostelefon. A Moto G 5G Plus modellre illeszkedő tokok hozzájárulnak ahhoz, hogy a mobil eszköz sokáig megőrizze karcmentes kinézetét, értékét és funkcionalitását. A választékunkban található elsőrendű tokok hatékonyan védenek az elhasználódással és a fizikai károsodásokkal szemben. A megfelelő méret és a pontosan kialakított kivágások lehetővé teszik az okostelefon kényelmes használatát – legyen szó a töltő vagy a fülhallgató használatáról, vagy a komponensek alkalmazásáról. Az etuo.hu online bolt a legmagasabb elvárásokkal rendelkező vásárlók igényeit is kielégíti. Az elsőrendű anyagoknak köszönhetően a tokok tartósak, megbízható védelmet nyújtanak és sokáig megőrzik eredeti kinézetüket.

Fantasztikus, mutatós és csinos védőtokok a Motorola Moto G 5G Plus modellre

A telefon tokok óvjak a Motorola Moto telefont a kopástól és a mindennapok során fellépő karcolásoktól, vagy az esés során fellépő károk kockázatától. Amellett, hogy kifejezetten hasznosak, a tokok dekoratívak és mutatósak is. Az etuo.hu online boltban található tokok előnye, hogy elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely a klasszikus szilikonnál erősebb, rugalmasabb anyag. Az egyszínű tokok előnye, hogy nem hivalkodók, mutatósak és dekoratívvá varázsolják az okostelefont. A színes, grafikákkal ellátott vagy tokok felhívják a figyelmet a Motorola modell szép kidolgozására, az egyszínű tokok pedig kifejezetten mutatós, visszafogott kinézetet nyújtanak a mobil eszköz számára.

Motorola Moto G 5G Plus – specifikáció

A Motorola Moto G 5G Plus telefonmodell 2020 júliusában került piacra. A mobil eszköz mérete 168 x 74 x 9 milliméter, súlya 207 gramm. A mobil eszköz műanyag kerettel rendelkezik és splash resistant jelzéssel van ellátva. Az okostelefont tanácsos egy jó minőségű telefon tokkal ellátni, mely megvédi a külső sérülésektől. Az okostelefon Single SIM / Nano-SIM vagy Hybrid Dual SIM / Nano-SIM és dual stand-by változatban vásárolható meg. Az okostelefon Android 10 operációs rendszert futtat. A Motorola Moto G 5G Plus telefonmodellben nyolcmagos Qualcomm SDM765 Snapdragon 765 (7 nm) processzor található.