36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Moto G 5G – telefon tokok a legújabb Moto eszközökre

Ahhoz, hogy az új mobiltelefon hosszú ideig újszerűen is nézzen ki, nem elég óvatosnak lenni, hiszen az okostelefon könnyen megkarcolódhat, megsérülhet. Az okostelefont tanácsos már a beszerzése pillanatától kezdve kiemelkedő minőségű telefon tokkal óvni, mely megakadályozza a karcok és az elhasználódás nyomainak megjelenését. Webshopunkban olyan tokok találhatók, melyek kiemelkedő minőségű anyagokból, bőrutánzatból és termoplasztikus poliuretánból lettek gyártva, így megfelelő illeszkedést és hatékony védelmet biztosítanak. A tokon kialakított nyílások megkönnyítik a készülék problémamentes alkalmazását.

Időtálló, kiemelkedő minőségű Motorola Moto G 5G okostelefon tokok

Az etuo.hu webshopban olyan termékek is találhatók, melyek kifejezetten a 2020-as évben megjelent Motorola Moto G 5G okostelefon modellre lettek tervezve. Az okostelefon tokok precízen illeszkednek a Moto G 5G modell kidolgozásához, nyílásaiknak köszönhetően pedig nem takarják le a telefon fontos elemeit. Kiemelkedő minőségüknek köszönhetően a tokok védelmet tesznek lehetővé az elhasználódással, karcokkal szemben, egyes modellek pedig képesek minimalizálni az esés során keletkező károk és sérülések esélyét is. A telefon tokkal ellátott Moto telefon esetében nem kell azon aggódnia a vásárlónak, hogy megkarcolják-e az okostelefon hátlapját a táskában található tárgyak! A tokoknak még egy fontos előnyük van – szép kidolgozásuknak köszönhetően igazán ízléses tartozékok is.

Motorola Moto G 5G – specifikáció

A Moto G 5G a Motorola egyik legújabb 2020-as modellje, mely az év decemberében várható az üzletek polcain. A telefon dimenziói 166,1 x 76,1 x 9,9 milliméter, és 212 gramm nehéz. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban vásárolható meg. A korszerű smartphone Android 10 ORt futtat. Az okostelefonba a gyártó octa-core Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G (8 nm) chipsetet épített be. A Motorola Moto G 5G több verzióban is megvásárolható: 64 GB ROM és 4 GB RAM vagy 128 GB belső memória és 6 GB RAM. Minden változatra igaz, hogy a belső memória microSDXC kártya segítségével tovább bővíthető, mely az osztott SIM kártya nyílást alkalmazza.