Telefontok Motorola Moto E7i Power - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto E7i Power


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E7, Motorola Moto E7 Plus, Motorola Moto E7 Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E7i Power – smartphone tokok bőséges felhozatala

A Motorola Moto E7i Power egy zseniális smartphone, mely több rendkívüli specifikációval és minőségi kidolgozással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb alkalmazás érdekében azonban minden esetben javasolt és érdemes egy kitűnő minőségű smartphone tokkal ellátni a Motorola Moto E7i Powert. Webáruházunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok vásárolhatók meg, melyek tökéletesen passzolnak a Motorola Moto E7i Power kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a problémamentes alkalmazást sem. A tokok védelemmel látják el az okostelefont a karcolásokkal és a súrlódással szemben és tompítják az ütések erejét is. Kitűnő minőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel az ízlésének és az egyéniségének is.

Kimagasló minőségű okostelefon tokok a Motorola Moto E7i Power smartphone modellre

Az univerzális smartphone tokoknak több negatív oldaluk is van – lefedik a smartphone fontos részeit, megnehezítik a fejhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak megfelelő passzolást biztosítani a Motorola Moto E7i Power kamerablokkjára és egyéb részeire. Az etuo.hu okostelefonos webáruház felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges anyagokból előállított smartphone tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a Motorola Moto E7i Power rendeltetésszerű alkalmazását. Felhozatalunk legpopulárisabb termékei a hagyományos, szilikon tokok, melyek kitűnő minőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból vannak készítve. A Motorola Moto E7i Power egy zseniális smartphone a gyártó 2021-es tavaszi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a nagyszerű smartphone hosszú ideig maradéktalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá illő védőtokot vásároljunk hozzá, és már a smartphone alkalmazásának első napjától alkalmazzuk a védőeszközt.

Minőségi, erős okostelefon tokok

Az etuo.hu okostelefonos webáruház felhozatalában elérhető smartphone tokok olyan kitűnő minőségű anyagokból vannak legyártva, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű alkalmazás mellett. Felhozatalunk populáris termékei a termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból előállított tokok, melyek jól tapadnak az okostelefonhoz, ellenállást tanúsítanak a kopással, sárgulással és deformálódással szemben is, és emellett kellemes tapintásuk van. Ezek a tokok rendkívül egyszerűen tisztán tarthatók, elég őket tiszta vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz ronggyal, hiszen zsírtaszító védőrétegükön nem csak kevésbé látszódnak a maszatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok az ügyfelek, akik a smartphone kijelzőjét is szeretnék biztonságban tudni, kiválaszthatják a kitűnő minőségű, könyvszerűen nyíló vagy flip telefon tokjaink közül is a számukra megfelelőt. Az etuo.hu online shopban számtalan olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A Moto okostelefon már az első perctől fogva védve lesz, ha a tokot közvetlenül az okostelefon megvásárlását követően, vagy akár még az előtt megrendeli a vásárló. A tökéletes passzolást biztosító tokok nem esnek le a smartphone-ról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és lehetségessé teszik a zavartalan alkalmazást is.

Motorola Moto E7i Power – specifikáció

A Motorola Moto E7i Power a 2021 tavaszán megjelent smartphone-ok skálájának egyik üde színfoltja. A smartphone dimenziói 165,1 x 75,9 x 9,2 milliméter, és mindössze 200 grammot nyom. A smartphone Hybrid Dual SIM változatban kapható (Nano SIM és dual stand by). A smartphone Android 10 (Go edition) operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa-care Unisoc SC9863A (28nm) chipset garantálja. A Motorola Moto E7i Power egy nagyszerű smartphone, mely korszerű és aktuális designnal és különleges, elegáns kialakítással rendelkezik. A smartphone egyik elsődleges előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Ion akku, mely lehetségessé teszi a hosszantartó, problémamentes alkalmazást, anélkül, hogy az okostelefon tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akku a Charging 10 W modult is támogatja, így gyorsan feltölthető. A smartphone zseniális duál kamerájának rezolúciója 13 MP / 2 MP, LED villanóval, HDR és panoráma funkcióval is fel van szerelve. A szelfikamera is nagyszerű, 5 MP-es és HDR. A Moto okostelefon 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással és hangosbeszélővel is fel van szerelve. A jack csatlakozó típusa főleg a fülhallgató kiválasztása során fontos információ.