Telefontok Motorola Moto E7 Power - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto E7 Power


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E7, Motorola Moto E7 Plus, Motorola Moto E7i Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E7 Power – időtálló és erős tokok gazdag felhozatala

Azok az ügyfelek, akik szeretnék, ha telefonjuk minél tovább megőrizné újszerű kinézetét és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu online áruházban elérhető, Motorola Moto E7 Power telefonra illeszkedő tokok közül. Mivel a tokok kifejezetten erre a telefonmodellre lettek kialakítva, így nem csúsznak le a készülékről, a gondosan kidolgozott nyílások pedig lehetővé teszik a készülék problémamentes mindennapos alkalmazását. A védőtokok minőséges és időtálló anyagokból készülnek, aminek köszönhetően hosszú ideig képesek megfelelő és erős védelmet biztosítani a telefon számára. Webshopunkban több modellt is kínálunk, így a legigényesebb vevők is találhatnak olyan típusú tokot, mely tökéletesen megfelel az elvárásaiknak. A telefontokok legfontosabb funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a karcokkal és a mindennapos alkalmazás során jelentkező elhasználódással szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár a komolyabb mechanikai károsodásokat is képes megakadályozni. A felhozatalunkban nagyszámú, minőséges és időtálló anyagból legyártott szilikon tokkal rukkoltunk elő a Motorola Moto E7 Power tulajdonosai számára. Az elegáns, egyszínű tokok felfrissítik a telefon külalakját és időtálló és erős védelmet garantálnak. A Fantastic Case kollekcióban gyönyörű vektorképekkel, mintákkal díszített tokokat gyűjtöttünk össze. A grafikák nagyszámú témát ölelnek fel – az állatmintáktól a természeti motívumokig és a monokróm vagy színpompás mintákig.

Különböző stílusú, minőséges telefontokok

A Motorola Moto E7 Power egy elegáns kialakítású és praktikus okostelefon, azonban ez a készülék sem ellenálló a karcokkal és az elhasználódással szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak a telefon külalakján és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért fontos, hogy a vásárló közvetlenül a készülék megvásárlása után gondoskodjon az alkalmas védőtokról. Az etuo.hu online áruház felhozatalában olyan minőséges tokok találhatók, melyek tökéletesen illenek a Motorola Moto E7 Power készülékre, nem csak a dimenzióit illetően, hanem a nyílások tekintetében is. Páratlanul gazdag felhozatalunknak köszönhetően minden vevő találhat olyan tokot, mely időtálló és erős védelmet biztosít a telefonnak és trendi kiegészítőként is megállja a helyét. A tokok óvják a készüléket az apróbb karcokkal és károsodásokkal szemben, így a Motorola Moto E7 Power hosszú ideig újszerű marad.

Kiváló minőségű tokok, gyönyörű kollekciók

Az online áruházunkban Motorola Moto E7 Power tokok széles választéka várja a vevőt. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tokokat gyűjteményekbe kategorizáltuk. A FLEXmat Case kollekció egyszínű, trendi, szolid tervezésű tokokból áll, melyek igazán csinosak és szolidak. A populáris Fantastic Case gyűjtemény termékei minőséges szilikonból készülnek és trendi képekkel vannak ellátva. A Fantastic Case kollekcióhoz hasonló a Foto Case tokok sorozata is, melyek lélegzetelállító fényképekkel vannak díszítve. A felhozatalunkban szolid, átlátszó tokok is találhatók – ezeket a Crystal sorozatok ölelik fel. Az oldalra nyíló tokok lehetővé teszik, hogy a telefon kijelzője is védelmet élvezzen, mikor a tok csukott állapotban van. A nagyszámú típusnak, lenyomatnak és anyagnak köszönhetően minden vevőnk találhat olyan tokot, mely nem csak a telefonmodelljéhez, hanem az egyéniségéhez, szükségleteihez és a stílusához is tökéletesen passzol!

Motorola Moto E7 Power – specifikáció

A Motorola Moto E7 Power egy nagyszerű és trendi okostelefon, melyet a Motorola modelljeire jellemző igazán korszerű és szép kialakítás jellemez. A telefon 2021 februárjában került a boltok polcaira. A telefon dimenziói 165,1 x 75,9 x 9,2 milliméter, Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A nagy IPS LCD kijelző képfelbontása 720 x 1600 pixel. A telefonon Android 10 operációs rendszer fut. A telefonba nyolcmagos MediaTek Helio G25 (12 nm) chipset lett beépítve. A Moto E7 Power egyik legnagyobb előnye azonban a nagy, 103,1 négyzetcentiméter felületű, 6,51 inch átlójú IPS LCD képernyő, mely 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni, képfelbontása pedig 720 x 1600 pixel. A telefon belső memóriája változattól függően 32 GB vagy 64 GB, RAM memóriája pedig 2 GB vagy 4 GB. A belső memória bővítésére microSDXC memóriakártya használható, mely osztott SIM nyílást használ.