Motorola Moto E7 Plus tokok

Tokok a Motorola Moto E7 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E7, Motorola Moto E7 Power, Motorola Moto E7i Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E7 Plus – visszafogott, mutatós, elsőrendű telefon tokok

A Motorola Moto E7 Plus egy fantasztikus, korszerű telefon, melynek tulajdonosai szeretnék sokáig megőrizni szép, letisztult kidolgozását és újszerűségét. Ezért, az etuo.hu webshopban olyan kimagasló minőségű tartozékokkal, elsősorban tokokkal készültünk, melyek megbízható védelmet és egzakt illeszkedést nyújtanak. A telefon tokok a fizikai sérülések mellett a porral, szennyeződésekkel szemben is védelmet nyújtanak a Motorola telefon számára. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően a tokok divatos kiegészítői lesznek ennek a kiváló modellnek. A tartozékok olyan anyagokból készülnek, melyek csúcsminőségűek, és jól tapadnak a telefonhoz, nem csúszkálnak és kellemes fogásúak.

Gyönyörű, elsőrendű telefon tokok a Motorola Moto E7 Plus telefonmodellre

Az etuo.hu webshopban az olyan, nemrég megjelent telefonokra is gondoltunk, mint a Motorola Moto E7 Plus. A választékunkban megtalálható tokok rugalmas, erős és tartós termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, mely nem változtatja a formáját és nem színeződik el. Ezeknek a karakterisztikáknak köszönhetően a tok hosszú időn keresztül tud tökéletes védelmet és kényelmes használatot biztosítani. Felhasználóink körében populárisak a visszafogott, átlátszó tokok, melyek szinte észrevehetetlenek az okostelefonon, így nem módosítják jelentősen a kinézetét. Az átlátszó vagy egyszínű tokokat főleg azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik elsősorban az elegáns kinézete miatt döntöttek a Motorola Moto E7 Plus mellett. Az átlátszó tokok visszafogottak, ennek ellenére azonban biztosítják a tökéletes védelmet a sérülések ellen.

Motorola Moto E7 Plus – specifikáció

A Motorola Moto E7 Plus egy kiváló, gyönyörű kidolgozású smartphone, mely 2020 szeptemberében került forgalomba. A telefon mérete 165,2 x 75,7 x 9,2 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, kereken 200 gramm. Az okostelefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban kapható. A kiváló Motorola Moto telefonmodell Android 10 OR-rel működik. A gyártó a telefonba nyolcmagos Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 (11 nm) chipsetet szerelt. A kiváló okostelefon 64 GB belső memóriával és 4 GB RAM-mal rendelkezik. Azok a felhasználók, akik ennél több tárhelyet igényelnek, microSDXC kártyával tudják kibővíteni a rendelkezésre álló memóriát.