36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto E7 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron

Motorola Moto E7 – mobil tokok széles felhozatala

A Motorola Moto E7 egy stílusos kidolgozású és praktikus smartphone, azonban ez a telefon sem ellenálló a kopással és a karcolásokkal szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak az okostelefon kinézetén és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért, kiemelten fontos, hogy a vásárló közvetlenül a telefon megvásárlása után biztosítsa a megfelelő védőtokot. Páratlan árukínálatunknak köszönhetően minden vásárló találhat olyan tokot, mely stabil védelmet biztosít az okostelefonnak és esztétikus tartozékként is megállja a helyét.

Különböző stílusú, csúcsminőségű okostelefon tokok

Az etuo.hu webshop árukínálatában olyan csúcsminőségű tokok találhatók, melyek hibátlanul illeszkednek a Motorola Moto E7 telefonra, nem csak a dimenzióit illetően, hanem a nyílások tekintetében is. Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtsanak az okostelefon számára a kopással és a mindennapos alkalmazás során fellépő karcolásokkal szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár a komolyabb fizikai károkat is alkalmas meg tudja akadályozni. Az árukínálatunkban rengeteg, csúcsminőségű és erős anyagból gyártott tokkal készültünk vásárlóink számára a Motorola Moto E7 telefonra. A tokok óvjak a telefont az apróbb károkkal szemben, így a Moto E7 sokáig újszerű marad. A stílusos, egyszínű tokok felfrissítik az okostelefon kinézetét és stabil védelmet nyújtanak. A tokokat díszítő grafikák rengeteg témát ölelnek fel. Azok, akik a képeket részesítik előnyben, választhatnak a gyönyörű fényképekkel ellátott okostelefon tokok közül is.

Motorola Moto E7 – specifikáció

A Motorola Moto E7 egy korszerű smartphone, melynek megjelenését nagy izgalom övezte. Az okostelefon dimenziói 159,8 x 76,2 x 8,6 milliméter, tömege pedig 181,2 gramm. A telefon Hybrid Dual SIM (Nano SIM, dual stand by) megoldással kapható. Az eszköz a legmodernebb, Android 10 operációs rendszert futtatja. A készülék 2 GB RAM memóriával rendelkezik és 32 GB belső memóriája van, ami egy ilyen alacsony árkategóriás modell esetében igazán kiemelkedő. A telefon micro SDXC kártya befogadására is alkalmas. A telefon duál kamerájának felbontása 13 MP és 2 MP.