Motorola Moto E7 tokok

Tokok a Motorola Moto E7


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E7 Plus, Motorola Moto E7 Power, Motorola Moto E7i Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
Tok típusok 2
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E7 – mobil tokok széles felhozatala

A Motorola Moto E7 egy stílusos kidolgozású és praktikus smartphone, azonban ez a telefon sem ellenálló a kopással és a karcolásokkal szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak az okostelefon kinézetén és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért, kiemelten fontos, hogy a vásárló közvetlenül a telefon megvásárlása után biztosítsa a megfelelő védőtokot. Páratlan árukínálatunknak köszönhetően minden vásárló találhat olyan tokot, mely stabil védelmet biztosít az okostelefonnak és esztétikus tartozékként is megállja a helyét.

Különböző stílusú, csúcsminőségű okostelefon tokok

Az etuo.hu webshop árukínálatában olyan csúcsminőségű tokok találhatók, melyek hibátlanul illeszkednek a Motorola Moto E7 telefonra, nem csak a dimenzióit illetően, hanem a nyílások tekintetében is. Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtsanak az okostelefon számára a kopással és a mindennapos alkalmazás során fellépő karcolásokkal szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár a komolyabb fizikai károkat is alkalmas meg tudja akadályozni. Az árukínálatunkban rengeteg, csúcsminőségű és erős anyagból gyártott tokkal készültünk vásárlóink számára a Motorola Moto E7 telefonra. A tokok óvjak a telefont az apróbb károkkal szemben, így a Moto E7 sokáig újszerű marad. A stílusos, egyszínű tokok felfrissítik az okostelefon kinézetét és stabil védelmet nyújtanak. A tokokat díszítő grafikák rengeteg témát ölelnek fel. Azok, akik a képeket részesítik előnyben, választhatnak a gyönyörű fényképekkel ellátott okostelefon tokok közül is.

Motorola Moto E7 – specifikáció

A Motorola Moto E7 egy korszerű smartphone, melynek megjelenését nagy izgalom övezte. Az okostelefon dimenziói 159,8 x 76,2 x 8,6 milliméter, tömege pedig 181,2 gramm. A telefon Hybrid Dual SIM (Nano SIM, dual stand by) megoldással kapható. Az eszköz a legmodernebb, Android 10 operációs rendszert futtatja. A készülék 2 GB RAM memóriával rendelkezik és 32 GB belső memóriája van, ami egy ilyen alacsony árkategóriás modell esetében igazán kiemelkedő. A telefon micro SDXC kártya befogadására is alkalmas. A telefon duál kamerájának felbontása 13 MP és 2 MP.