Motorola Moto E6S tokok

Tokok a Motorola Moto E6S


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E6, Motorola Moto E6 Play, Motorola Moto E6 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E6s – mobil tokok széleskörű választéka az etuo.hu online áruházban

A telefon tokok igen populáris GSM-tartozékoknak számítanak, ami nem is meglepő, hiszen kiválóan óvjak az eszközt a fizikai sérülésektől, emellett pedig segítenek a tulajdonosnak abban is, hogy a saját stílusára szabja a telefont. A Motorola Moto E6s egy kiváló okostelefon, melyet elegáns kialakítás és letisztult dizájn jellemez. A telefon használatát biztonságosabbá és kényelmesebbé tehetjük, ha megfelelő telefon tokkal látjuk el, mely pontosan illeszkedik és minőséges anyagokból készült. A precíz illeszkedés nagyon fontos, ellenkező esetben, a mindennapi használat igencsak nehézkéssé válhat. A minőséges anyagokból készült tokok jelentősen lecsökkentik a különféle mechanikai sérülések fellépésének kockázatát.

Tartós, minőséges telefon tokok

Egy jó tok dekoratív, és óvja a telefont a kopással és a karcolásokkal szemben, valamint a portól és a szennyeződésektől is védi. A praktikus mobiltartozékok azonban nem csak működőképesek, hanem igazán esztétikusak is – lehetőséget biztosítanak a vásárlónak arra, hogy készülékét a saját stílusára szabja. A gondos kidolgozásnak és a minőséges anyagoknak köszönhetően a tokokat sokáig lehet zavartalanul használni, az eszköz oldalait és hátlapját pedig biztonságban tudhatjuk a mindennapi használat alatt. Online áruházunkban kiváló minőségű tokok találhatók a Motorola Moto E6s telefonmodellre, melyek dekoratívak és megbízhatóak. A széles választéknak köszönhetően minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az elvárásainak.

Motorola Moto E6s – specifikáció

A Motorola Moto E6s egy kiváló, elegáns kialakítású okostelefon, mely 2020 áprilisában jelent meg. Az eszköz mérete 155,6 x 73 x 8,5 milliméter, és 160 grammot nyom. A telefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető és víztaszító bevonattal rendelkezik. Az eszközön Android 9.0 (Pie) operációs rendszer fut, a zavartalan működésről pedig a nyolcmagos Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processzor gondoskodik. A modell rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is, ami a fej- vagy fülhallgatók kiválasztása során fontos. Az eszköz elegáns kialakítású házát érdemes megfelelő védőtokkal védeni a kopástól és a karcolásoktól.