Motorola Moto E6 Plus tokok

Tokok a Motorola Moto E6 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E6, Motorola Moto E6 Play, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E6 Plus – mobiltokok gazdag kínálata

A Motorola Moto E6 Plus egy modern, 2019-es okostelefon, mely kiváló karakterisztikáinak köszönhetően rövid idő alatt elnyerte a felhasználók tetszését. Egy ilyen nagyszerű készüléket érdemes mielőbb ellátni a megfelelő védőtartozékokkal, annak érdekében, hogy sokáig megőrizze újszerű kinézetét és funkcionalitását. Egy jól megválasztott tok védi a Moto E6 Plus telefont a mindennapi használat során fellépő károsodásoktól, karcolásoktól és kopástól. A kínálatunkban megtalálható, kiváló minőségű tokoknak köszönhetően a telefon nem csak szép, karcmentes kinézetét őrzi meg, hanem értéke is kevésbé csökken, ami kifejezetten hasznos, ha egyszer majd el szeretnénk adni a készüléket. Kínálatunkban mindenki találhat olyan védőtokot, mely nem csak a készülék modelljének, hanem a felhasználó ízlésének és stílusának is megfelel.

Gyönyörű kidolgozású, minőséges Motorola Moto E6 Plus tokok

Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan tokokkal is készültünk, melyek kifejezetten a Motorola Moto E6 Plus modellre készültek. Az, hogy megfelelő tokot válasszunk az adott modellhez azért nagyon fontos, mert az ilyen tokok az univerzális változatoktól eltérően nem csúsznak le a készülékről, nem zavarják a mindennapi használatot és nyílásaiknak köszönhetően a kamera, a portok és az egyéb komponensek is zavartalanul használhatók, a tok levétele nélkül. A kiváló minőségű anyagokból készült tokok nem deformálódnak, jól tompítják az ütéseket, például esés során, és könnyen tisztíthatók – elég őket áttörölni egy törlőkendővel vagy leöblíteni langyos vízzel.

Motorola Moto E6 Plus – specifikáció

A Motorola Moto E6 modernebb külsejű „testvére” a Moto E6 Plus, mely 2019 szeptemberében jelent meg. A készülék mérete 155,6 x 73,1 x 8,6 milliméter, súlya pedig mindössze 149,7 gramm. A készülék Dual SIM (Nano-SIM/Micro-SIM, dual stand-by) kártyanyílásokkal érhető el. A készülék a legmodernebb, Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtatja