Telefontok Motorola Moto E6 - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto E6


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E6 Play, Motorola Moto E6 Plus, Motorola Moto E6S, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E6 – minőséges telefontokok nagy választéka

A Motorola Moto E6 egy nagyszerű okostelefon, mely 2019 augusztusában jelent meg. Az etuo.hu webáruház gazdag kínálatában számos tok található, melyek megfelelően védik ezt a praktikus, klasszikus kialakítású kis eszközt. A gazdag szín- és mintaválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő tokot. Sok vásárló még a telefon kézhez kapása előtt megrendeli a tokot, hiszen így még a legkisebb karcolások is elkerülhetők. A védőtokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a készüléket a mechanikai sérülésekkel szemben, tokjaink azonban nem csak praktikusak, hanem igazán stílusos kiegészítők is. A tokok tökéletesen illeszkednek az adott telefonmodellre, így nem csúsznak le a készülékről, jól tapadnak és kellemes fogásúak. A Moto E6 tokokon olyan precízen kialakított nyílások találhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a telefon komponenseit, valamint a töltő, fülhallgató csatlakozóit zavartalanul tudja alkalmazni a felhasználó, anélkül, hogy szükség lenne a tok eltávolítására.

Kiváló minőség, lenyűgöző stílus – Motorola Moto E6 telefontokok

Az etuo.hu webáruházban található telefontartozékokat a magas minőség és tartósság jellemzi. A Motorola Moto E6 telefonra készült tokok minőséges anyagokból készülnek, melyek ellenállnak a karcolásokkal, kopással, ütésekkel és más mechanikai sérülésekkel szemben is. A kínálatunkban található tokok mindenki stílusához megfelelnek. Az egyszínű tokok előnye, hogy visszafogottak, elegánsak és szinte bármilyen öltözékkel jól kombinálhatók. A színesebb tokok vidám stílust kölcsönöznek a készüléknek, így főleg a fiatalok körében népszerűek.

Motorola Moto E6 – specifikáció

A Motorola Moto E6 egy kiváló okostelefon, melyet a klasszikus kialakítás jellemez. A Moto E6 2019 augusztusában került piacra. A praktikus telefon mérete 149,7 x 72,3 x 8,6 milliméter, súlya pedig 159 gramm. A modell Single SIM és Dual SIM változatban is elérhető. A telefonon Android 9.0 (Pie) operációs rendszer fut, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Qualcomm SDM435 Snapdragon 435 (28 nm) processzor biztosítja. A 16 GB belső memória kevésnek tűnhet, de microSD kártya segítségével akár 256 GB-ig növelhető.