Motorola Moto E40 tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E40 – színvonalas, a Moto okostelefon modellre szabott okostelefon védőtokok

Ugye te sem szeretnéd, haz okostelefonod hátlapja karcolásokkal lenne tele? Éppen ezért van szükséged egy kiváló színvonalú okostelefon tokra, mely védelmet biztosít drága smartphone-odnak a mechanikai sérülésekkel szemben. Egy színvonalas okostelefon tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, hanem a halványulással, a kopással és a más tárgyakkal való érintkezés során jelentkező súrlódással szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy megbízható tartozékok, a kínálatunkban elérhető védőtokok trendik és egyediek, a csukható védőtokoknak pedig olyan egyéb előnyeik vannak, mint például a kártyatartó rések. A védőtokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a könnyű, vékony smartphone-oknak, így lecsökkentik annak az esélyét, hogy a tulajdonos kiejti az okostelefont a kezéből, vagy az kicsúszik a zsebéből.

Színvonalas okostelefon védőtokokkal a karcolódások ellen

A Motorola Moto E40 egy korszerű smartphone, melyet a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban számtalan fantasztikus kiegészítő és tok elérhető az új Motorola okostelefon modellekre, az ezen az oldalon látható védőtokok pedig úgy lettek kidolgozva, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a Motorola Moto E40 okostelefonnal és jól illeszkedjenek annak a részeihez, kamerájához, dimenzióihoz és portjaihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, divatos öltözékben járni, az okostelefon pedig napjaink egyik legfőbb „kiegészítőjének” számít – olyannyira, hogy ma már furcsán tekintünk azokra az ismerőseinkre, akiknek még mindig nincs smartphone-juk. A smartphone-ok azonban tagadhatatlanul egy jelentős befektetésnek számítanak, így sokan hónapokon át takarékoskodnak, mire végre rászánják magukat az áhított okostelefon modell megvásárlására. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új okostelefonjukat alkalmas védőkiegészítőkkel lássák el, mely ennek köszönhetően jó sokáig megőrzi értékét és újszerű kinézetét.

Divatos, színvonalas védőtokok a Motorola Moto E40 okostelefonra

Az okostelefonunk a mindennapok során több veszélyforrásnak van kitéve – megkarcolhatja az asztallap, a táskába dobott lakáskulcsok, kieshet a felhasználó kezéből. Egy színvonalas okostelefon tok védi a mobil készüléket a karcolódásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, piszoktól és a horzsolásoktól, amelyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil készüléket a táskánkba vagy a zsebünkbe. Az etuo.hu webes áruházban elérhető védőtokok egyik fő előnye, hogy hiánytalanul illenek az adott Motorola smartphone-ra és megbízható, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé az apróbb fizikai sérülésekkel szemben. A magas színvonalú anyagokból készült okostelefont védő tokok lehetővé teszik, hogy az okostelefon külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen, ami különösen az esetleges jövőbeli eladás során lehet fontos. A korszerű, magas színvonalú védőtokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne gátolják az okostelefon mindennapos alkalmazását – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is úgy alkalmazhatók, hogy a tokot nem kell levenni az okostelefonról. Ennek köszönhetően a védőtokok ma már a smartphone-ok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, amelyeket javasolt már az okostelefon beszerzése után megvásárolni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető még a legkisebb károsodások veszélye is.

Motorola Moto E40 – specifikáció

Azok a vásárlók, akik a Motorola mobil készülékeire esküsznek, imádni fogják az új Moto E40 smartphone-t, mely a gyártó egyik új okostelefon modellje. Egy ilyen fantasztikus mobil készülék számára tanácsos már a beszerzését követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy megfelelő okostelefon tokot. A mobil készülék dimenziói 165,1 x 75,7 x 9,1 milliméter, tömege pedig mindössze 198 gramm. A mobil készülék korszerű Android 11 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa core Unisoc T700 processzor és Mali G52 GPU gondoskodik. Az okostelefon 64 GB tárhellyel és 4 GB RAM memóriával érhető el. Dedikált microSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetővé teszi a tárhely bővítését. A hátsó tripla kamera rezolúciója 48 MP / 2 MP / 2 MP, míg a szelfikamera rezolúciója 8 MP. A kamera LED villanóval, HDR és panoráma modullal is rendelkezik. Az okostelefon minden bizonnyal a Motorola-rajongók egyik nagy kedvence lesz. A telefon IPS LCD kijelzőjének felbontása 720 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 6,5 hüvelyk.