Motorola Moto E32s tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E32s – mobiltelefon tokok szinte korlátlan választéka az etuo.hu-nál

Az etuo.hu mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházban többféle mobiltelefon tokot is kínálunk, melyek hiánytalan minőségüknek köszönhetően megvédik a Motorola mobiltelefont a karcolásoktól, horzsolástól, külső sérülésektől és a lerakódott szennyeződéstől. A fantasztikus minőségű mobiltelefon tok lehetségessé teszi, hogy megóvjuk a trendi eszközt még olyankor is, ha kulcsainkkal vagy más karcolásveszélyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Egy trendi telefon csak akkor képes megtartani hiánytalan kinézetét, ha óvatosan kezeli a felhasználó és megfelelő védőkiegészítőkkel látja el, melyek képesek megvédeni a külső és belső sérülésektől a telefont. Ez magától értetődően a Motorola Moto E32s mobiltelefon esetében sincs máshogy. Egy telefon kiválasztása, megvásárlása akár több napig tartó kutatómunka eredménye és nem mellékes költség, így a legtöbben csak néhány évenként ismételjük meg a vásárlási folyamatot. Mivel a mobiltelefont folyamatosan használjuk, természetes, hogy ezzel rengeteg potenciális veszélyforrásnak tesszük ki. A mobiltelefon tokok nagyszerű befektetést jelentenek, hiszen alacsony áron szerezhetők be, és sokkal nagyobb kiadásoktól védhetik meg a felhasználót.

Menő tokok a Motorola Moto E32s-ra

Az etuo.hu online áruházban a felhasználók elsőrangú mobiltelefon tokokat is találhatnak, melyek kiváló védelmet tesznek lehetővé a Motorola Moto E32s típus számára. Vevőink számos eltérő tok-típus közül válogathatnak. Az oldalra nyitható tokok előnye, hogy nem csak a mobiltelefon hátoldalát, hanem a kijelzőjét is megvédik a karcokkal szemben. A gazdag választékunkban felsorakoztatott tokok elsőrangú, környezetbarát bőrből vannak előállítva, a belső részük pedig flexibilis és kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, ún. TPU-ból, azaz termoplasztikus poliuretánból van kialakítva. A csukható változatok mellett kelendők a szilikon hátlapok is. A tokok trendi, mutatós nyomtatott mintákkal, illusztrációkkal vagy képekkel vannak díszítve. A lenyomat elsőrangú, fejlett nyomadi megoldásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a fakulással és az elhasználódással szemben is. A rengeteg felsorakoztatott mintának és színárnyalatnak köszönhetően minden felhasználónk könnyen rátalálhat arra a tokra, mely minden szempontból megfelel az igényeinek.

Elképesztő Motorola mobiltelefon tokok az etuo.hu-nál

Az első okostelefonok megjelenésekor a felhasználóknak még fejfájást okozott a megfelelő tok megtalálása. Az online áruházak megjelenése előtt minden telefontartozékokat kínáló boltot végig kellett járni, és az sem volt szokatlan, hogy egyik ilyen üzletben sem találtunk rá a megfelelő tokra. Ilyenkor folyamodtunk az univerzális tokokhoz, melyek viszont rosszul is mutattak a mobilon és az általuk biztosított védelem is kétséges volt. Napjainkban az online áruházaknak köszönhetően minden mobiltelefon-modellre tudunk a fotelünk kényelméből vásárolni telefon tokot, és még a választék is lenyűgöző! A mobiltelefon tokok amellett, hogy hasznosak és megbízható védelmet tesznek lehetővé a trendi mobil eszköznek a szennyeződés-lerakódásokkal és az apróbb sérülésekkel szemben, esztétikus tartozékként is helyt fognak állni. Egy minőséges mobiltelefon tok akár ajándékként is megfelelhet és fantasztikus meglepetés lehet a számunkra fontos személyek számára.

Motorola Moto E32s – specifikáció

A Motorola Moto E32s egy fantasztikus mobiltelefon, mely mindenre alkalmas, amit egy ilyen árkategóriás trendi mobil eszköztől joggal elvárnak a felhasználók. Dimenziója 164 x 75 x 8,5 mm, és mindössze 185 grammos. A Motorola mobiltelefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) SIM-opcióval érhető el. A 6,5 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat kimutatására felel meg. A mobiltelefon kijelzőjének rezolúciója 720 x 1600 pixel. A mobiltelefon a Motorola modellekre jellemző Android 11 OR-t futtatja és nyolcmagos Mediatek MT6765V/CB Helio G37 (12 nm) chippel van felszerelve. A mobiltelefon nagyszerű első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 8 MP-es HDR, míg a hátsó tripla kamera rezolúciója 16 MP / 2 MP / 2 MP. A trendi mobil eszköz nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 15 W gyors töltési modult is. A Motorola Moto E32s mobiltelefon Slate Gray és Misty SIlver színben vásárolható meg. A telefon ujjlenyomat leolvasó szenzorral, microSDXC kártyanyílással, mini-jack 3,5mm csatlakozóval és hangosbeszélővel is rendelkezik.