Motorola Moto E30 tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E30 – smartphone védőtokok széles választéka

Az etuo.hu webes áruház választékában olyan magas színvonalú anyagokból gyártott, okostelefont védő tokokat kínálunk, amelyek még biztonságosabbá teszik a Motorola Moto E30 mindennapos alkalmazását. A védőtokok megvédik az okostelefont a karcokkal és a súrlódással szemben és tompítják az ütések erejét is. Magas színvonalú tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel a tetszésének és az egyéniségének is. A gazdag termékválasztékunkban elérhető okostelefont védő tokokat elismert gyártók készítik, magas színvonalú anyagokból, így a fantasztikus védelem és a hosszú élettartam magától értetődő. Termékválasztékunk legnépszerűbb termékei a hagyományos, szilikon védőtokok, amelyek magas színvonalú termoplasztikus poliuretán, azaz rövidítve TPU szilikonból készülnek. A Motorola Moto E30 egy kitűnő, izgalmas okostelefon a gyártó 2021-es tavaszi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a fantasztikus smartphone jó sokáig hiánytalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, nélkülözhetetlen, hogy rá illő védőtokot vásároljunk rá, és már az okostelefon használatának első napjától alkalmazzuk a védőeszközt. Az etuo.hu webes boltban számtalan olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A tokot akár a smartphone beszerzése előtt is megrendelheti a vevő, így Moto okostelefonja az első perctől fogva védve lesz. A hibátlan passzolást biztosító védőtokok nem esnek le a smartphone-ról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és lehetővé teszik a zavartalan használatot is.

Kimagasló színvonalú telefon tokok a Motorola Moto E30 smartphone modellre

A Motorola Moto E30 egy kitűnő okostelefon, mely számos rendkívüli funkcióval és színvonalas kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében azonban mindenképp tanácsos egy magas színvonalú okostelefon tokkal ellátni a Motorola Moto E30-at. Webshopunk választékában olyan magas színvonalú védőtokok érhetők el, amelyek tökéletesen illenek a Motorola Moto E30 nem nap mint napos, korszerű kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a zavartalan használatot. Az univerzális smartphone védőtokoknak több hátrányuk is van – letakarják az okostelefon fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is képesek elégséges illeszkedést biztosítani a Motorola Moto E30 kamerablokkjára és egyéb komponenseire.

Minőségi, hatékony telefon tokok

Az etuo.hu webes áruház választékában elérhető okostelefont védő tokok olyan magas színvonalú anyagokból készülnek, amelyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű használat feltétele mellett. Termékválasztékunk közkedvelt termékei a termoplasztikus poliuretán, azaz rövidítve TPU szilikonból gyártott védőtokok, amelyek jól tapadnak az okostelefonhoz, ellenállást tanúsítanak a fakulással, sárgulással és deformálódással szemben és emellett kellemes tapintásúak is. Tisztításuk is egyszerű, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen zsírtaszító rétegükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok a vásárlóink, akik az okostelefon képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a magas színvonalú csukható vagy flip telefon tokjaink közül is.

Motorola Moto E30 – specifikáció

A Motorola Moto E30 a 2021 novemberében megjelenő smartphone-ok széles skálájának egyik üde színfoltja. Az okostelefon dimenziói 165,1 x 75,6 x 9,1 milliméter, és mindössze 198 grammot nyom. Az teló üveg előlappal és műanyag hátlappal rendelkezik, kerete pedig szintén műanyagból készült, így egy színvonalas okostelefon tok tovább tudja erősíteni ezt a kiváló okostelefon modellt. A smartphone Android 11 (Go edition) OR-t futtat, a zavartalan működést pedig az octa core Unisoc T700 chipset garantálja. A Motorola Moto E30 egy fantasztikus okostelefon, mely nem megszokott designnal és különleges, visszafogott kamerablokkal rendelkezik. Az okostelefon egyik fő előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatot, anélkül, hogy a tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akkumulátor a Charging 10 W modult is támogatja. Az okostelefon kitűnő tripla kamerájának rezolúciója 48 MP / 2 MP / 2 MP, LED villanóval és HDR, valamint panoráma funkciókkal is fel van szerelve. A szelfikamera is fantasztikus, 8 MP-es HDR. A telefon Digital Blue és Mineral Gray színárnyalatokban választható. Azok a felhasználók, akik nem találják elegendőnek a 32 GB belső memóriát, microSDXC kártyával bővíthetik tovább a memóriát.