Telefontok Motorola Moto E22 - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Moto E22


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Moto E22i, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E22 – mobiltelefon tokok bő kínálata

Az etuo.hu webes shop szerteágazó választékában olyan magas színvonalú, telefon-védőtokok vásárolhatók meg, aamelyek hibátlanul passzolnak a Motorola Moto E22 telóra, nem csak a méreteket illetően, hanem a nyílásokat, fejecskéiket tekintve is. A mobiltelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára az elhasználódással, karcolásokkal és a folyamatos használat során fellépő külső és belső károkkal szemben, adott esetekben pedig a telefon tok akár a komolyabb fizikai károkat is meg tudja gátolni. A szerteágazó felhozatalunkban számos magas színvonalú és masszív alapanyagokból előállított mobiltokkal készültünk ügyfeleink számára a Motorola Moto E22 telóra. A telefon tokok jelentős előnye, hogy megvédik a telót a kevésbé komoly károkkal, károsodásokkal szemben, így a Moto E22 jó sokáig hibátlan külalakú marad, és az értéke sem csökken nagy mértékben. A bő felhozatalnak köszönhetően bárki találhat az igényeinek tökéletes telefon tokot. Az egyszínű telefon tokok felfrissítik a telefon külalakját, dekoratív hatást keltenek és masszív védelmet biztosítanak. A számos témát felölelő grafikák a telefon tokokon vidám, nem megszokott külsőt adnak az eszköznek. Kínálatunkban fotókkal díszített telefon tokok is megtalálhatók, de arra is lehetőség van, hogy a felhasználó saját maga tervezze meg a telefon tok kinézetét és mintáját.

Különböző stílusú, magas színvonalú mobiltelefon tokok a Motorola telókra is

A Motorola Moto E22 egy, a Motorola korábbi modelljeihez képest kifejezetten menő kidolgozású, valamint előnyös teló, azonban ez a mobil készülék sem képes ellenállást mutatni az elhasználódással és a karcolásokkal szemben – ezek az apró hibák, károk pedig sokat rontanak a telefon külalakján és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért jelentős ezzel tisztában lenni? Mert a legtöbben az új teló megvásárlását követően eladnánk régi mobil készülékünket, a karcolásmentes, megőrzött telefonokat pedig jóval magasabb áron tudjuk értékesíteni, mint a használat számos jelét viselő, kopott és összekarcolt eszközöket. Éppen ezért olyan jelentős, hogy az ügyfél már a teló megvásárlása után kiválassza és megrendelje magának a tökéletes telefon tokot – sőt, ha már biztos abban, amelyik telót választja majd, akár előre is megrendelheti a telefon tokot! Amennyiben a gyártó csomagol is telefon tokot a mobil készülék mellé, az legtöbbször egy gyengébb, alacsonyabb színvonalú tartozék, amely arra szolgál, hogy megvédje a telót használata első napjaiban, tehát amíg a tulajdonosa nem szerez be mellé egy masszívabb telefon tokot. Az etuo.hu páratlan felhozatalának köszönhetően minden ügyfelünk választhat olyan telefon tokot, amely effektív és tartós védelmet biztosít a telefonnak.

A legmenőbb, telefon-védőtokok az új Motorola modellekre Az etuo.hu GSM tartozékokat és telefon tokokat és hátlapokat kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb telefon és tablet modellhez tudjon tökéletes telefon tokokat, hátlapokat és tartozékokat biztosítani. Korábban nehéz volt a mobil készülékre tökéletes telefon tokot találni, a ritkább modellek esetében különösen, a felhozatal pedig szegényes volt. Napjainkban azonban, a webes boltok térhódításának köszönhetően már a legtöbb változatra megrendelhetők a minőségi védőkiegészítők, sőt, az ügyfeleknek nem feltétlenül kell beérniük a klasszikus, unalmas modellekkel. A menő telefon tokok összehangolhatók a tulajdonosuk öltözködési stílusával, személyiségével is, de akár a kedvenc filmsorozata vagy sportja szerint is választhat magának telefon tokot a vásárló.

Motorola Moto E22 – specifikáció

A Motorola Moto E22 egy menő teló, amelynek piacra kerülését izgatottan várták a Motorola-rajongók. A letisztult, menő kialakítású telefon mérete 163,6 x 74,7 x 8 milliméter, tömege pedig mindössze 169 gramm. A teló Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) kártyanyílással kapható. Az eszköz a teló 2022-es szeptemberi piacra kerülésének pillanatában legmenőbbnek számító Android 12 operációs rendszert futtatja. A mobil készülék 3 GB / 4 GB RAM-mal rendelkezik és 32 GB / 64 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, ami microSDXC kártya segítségével bővíthető, amely dedikált nyílást használ. A telóban Mediatek MT6765V/CB Helio G37 (12 nm) chipset van. A 4020 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, gondtalan használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD kijelző képrezolúciója 720 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 6,5 inch.