CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Moto E20 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E20 – telefon tokok gazdag választéka

A Motorola Moto E20 okostelefon tulajdonosai tudják, mennyire fontos a mobil mobil készülékek védelme a különböző külső sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online shop választékában nagyszámú olyan telefon tok is rendelkezésre áll, mely szépen passzol a Motorola Moto E20 modellre, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán trendi is. Az online shopunkban rendelkezésre álló telefon tokok kiemelkedő minőségű, szívós anyagokból vannak előállítva. Az okostelefon tokok megvédik a telefont a karcolódásokkal és a kopással szemben. Korszerű és aktuális kidolgozásuk jóvoltából remekül mutatnak a mobil készüléken, lélegzetelállító választékunkban pedig minden vevő találhat olyan kiegészítőt, mely hibátlanul illik az ízléséhez és az elvárásainak is megfelel. A korszerű és aktuális, érintőképernyős telefonokat a rendkívüli funkciók és a magasfokú érzékenység jellemzi. Telefon kiegészítőket kínáló webáruházunkban olyan okostelefon tokokat kínálunk, melyek szívós és stabil anyagokból vannak előállítva és védelmet tesznek lehetővé a korszerű és aktuális mobil készülék számára a hétköznapi alkalmazás során keletkező apróbb külső sérülésekkel szemben.

Motorola Moto E20 – telefon tokok lélegzetelállító választéka

A Motorola Moto E20 okostelefont számos rendkívüli funkcióval látta el az ismert gyártó, melynek jóvoltából a telefon óriási közkedveltségre számíthat a vevők között. Azok, akik ez a típus beszerzése mellett hozzák meg döntésüket, biztosan szeretnék, ha készülékük sokáig hibátlanul is nézne ki. Az etuo.hu GSM kiegészítőket kínáló webáruházban tudunk erre egy páratlan megoldást! A telefon tokok garantálják a precíz illeszkedést a Motorola Moto E20 modellre – amellett, hogy méretük hibátlanul passzol a korszerű és aktuális mobil készülék dimenzióihoz és nem csúsznak le, a gondosan megtervezett és kidolgozott nyílások még azt is lehetségessé teszik, hogy az okostelefon komponensei zavartalanul, a tok levétele nélkül használhatók legyenek. A GSM kiegészítőket kínáló webáruházunkban rendelkezésre álló tokok hibátlanul illenek az adott telefon modellre, és sikeresen kiküszöbölik az olyan problémákat, mint a komponensek lefedése, a nem megfelelő méret vagy a kellemetlen tapintás.

Kiemelkedő minőség és stabil védelem – Motorola Moto E20

Az etuo.hu telefon kiegészítőket kínáló webáruházban számos telefon tok is rendelkezésre áll a Motorola Moto E20 modellre. A telefon tokok hatalmas popularitásnak örvendenek, ugyanis megvédik a telefon hátoldalát és oldalait a folyamatos alkalmazás során, sőt, még az előlapot is, amennyiben csukható tokról van szó, és remekül mutatnak a mobil készülékön. A telefon tokok belsője kifogástalan minőségű termoplasztikus poliuretán azaz TPU szilikonból van előállítva, ami lehetségessé teszi a hosszú élettartamot. A Motorola Moto E20 korszerű és aktuális mobil készülékre tervezett telefon tok hibátlan passzolást biztosít, az alkalmazás során nem csúszik le és nem mozdul el a készüléken, valamint nem takarja le a korszerű és aktuális mobil készülék fontos komponenseit – a portokat, gombokat, képernyőt vagy a kamerablokkot sem. Öko-bőr külső része kitűnő eleganciát kölcsönöz a toknak.

Motorola Moto E20 – specifikáció

A Motorola Moto E20 telefon megjelenése a 2021-es év szeptemberére lett bejelentve. Az okostelefon dimenziója 164,8 x 75,5 x 8,5 milliméter, tömege pedig 184 gramm. A korszerű és aktuális mobil készülék kék és szürke színárnyalatokban szerezhető be. A Motorola Moto E20 korszerű és aktuális mobil készülék a Motorola telefonjaira jellemző Android 11 (Go edition) OR-t futtatja. A telefon problémamentes működését az octa-core Unisoc T606 chipset garantálja. A telefon rendkívüli, IPS LCD kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, mely 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlós dimenziója 6,5 inch, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. A Motorola Moto E20 32 GB belső tárhellyel és nem kevesebb, mint 2 GB RAM memóriával rendelkezik, verziótól függően, melynek jóvoltából az átlagos felhasználók szükségleteit tudja kielégíteni. Memóriakártya-nyílás is található rajta, microSDXC kártya számára, mely osztott SIM nyílást használ és segíthet a memória kibővítésében. A készülék esetében külön ki kell emelni a dual rendszerű kamerát, melynek felbontása 13 MP / 2 MP. A szelfikamera is figyelemre méltó, hiszen 5 MP-es és HDR funkcióval is rendelkezik.