Telefontok Motorola Edge Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Edge Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Edge, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge Plus – telefon tokok teljeskörű árukínálata

Ahhoz, hogy a mobiltelefon sokáig újszerű kinézetű legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el a mobil eszközt, mely megóvja a külső károktől. Nincs ez máshogy a Motorola Edge Plus mobiltelefonok esetében sem. Az etuo.hu webshopban rengeteg különböző tokot kínálunk, melyek minőségüknek köszönhetően óvjak az okostelefont a sérülésektől és a lerakódott piszoktól. Az elsőrendű tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil eszközt, akkor is, ha a kulcscsomónkkal együtt kerül a táskába.

Időtálló, elsőrendű kidolgozású tokok a Motorola Edge Plus mobil eszközre

Termékskálánk rengeteg nagyszerű minőségű tokot tartalmaz, melyek megbízható védelmet nyújtanak az Edge Plus modell számára. Vásárlóink több modell közül is válogathatnak. A tokok megbízható védelemmel látják el az okostelefont és remekül megfelelnek azok a felhasználók számára, akik gyakran használják a készüléket séta vagy sport közben. Az oldalra nyíló tokok fő előnye, hogy nem csak az okostelefon hátlapját, hanem a képernyőt is óvjak. Az etuo.hu webshop legpopulárisabb tartozékai a rugalmas termoplasztikus poliuretán szilikonból készült tokok. A nyomtatott minta elsőrendű és ellenáll a karcolásokkal és a fakulással szemben – a minta lehet fotó, grafika vagy bármi más.

Motorola Edge Plus – specifikáció

A Motorola Edge Plus egy nagyszerű okostelefon, mely mindent tud, amit egy ilyen magas árkategóriás telefontól elvárnak a vásárlók. Mérete 161,1 x 71,4 x 9,6 mm, és 203 grammos. Az okostelefon Nano SIM kártyával működik és víztaszító bevonattal is rendelkezik. A 6,7 hüvelykes OLED kapacitív érintőkijelző 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A képfelbontás 1080 x 2340 pixel. Az okostelefon Android 10 operációs rendszert futtat és Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chippel van felszerelve. A mobil eszköz nagyszerű, LED vakus 25 MP-es első és 108 MP-es quad hátsó kamerával van kiegészítve. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor Fast charging 18 W, Fast wireless charging 15 W és Reverse wireless charging 5 W funkciókkal is rendelkezik.