Motorola Edge 30 Ultra tokok

Tokok a Motorola Edge 30 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge 30 Ultra – telefon-védőtokok hatalmas kínálata az etuo.hu-nál

Az etuo.hu webáruházban az ügyfelek magas színvonalú telefontokokat és hátlapokat is találhatnak, aamelyek effektíven védik a Motorola Edge 30 Ultra modellt. Ügyfeleink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló telefon tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a teló hátoldalát, hanem a kijelzőjét is védik a karcolásokkal szemben. Éppen ezért, a telók esetében a könyvként csukható telefon-védőtokok biztosítják a legminőségesebb védelmet. A kínálatunkban megtalálható telefon tokok magas színvonalú műbőrből vannak előállítva, a belső részük pedig rugalmas és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU (termoplasztikus poliuretán) anyagból van gyártva. A csukható modellek melett népszerűek a szilikonos telefon tokok és hátlapok is. A telefon tokok menő nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy képekkel vannak díszítve. A lenyomat magas színvonalú, modern nyomdai eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a karcolásokkal és az elhasználódással szemben is. A rengeteg megtalálható mintának és színnek köszönhetően minden ügyfelünk rábukkanhat arra az egy, kiváló telefon tokra, amely minden tekintetben megfelel majd az elképzeléseinek.

Menő telefon tokok a Motorola Edge 30 Ultrára

Egy mobil készülék csak akkor tudja jó sokáig megőrizni hibátlan külalakját, ha óvatosan bánik vele a felhasználó és tökéletes védőkiegészítőkkel látja el, aamelyek képesek védelmet nyújtani neki a külső és belső károktól. Ez természetesen a Motorola Edge 30 Ultra teló esetében sincs máshogyan. Egy mobil kiválasztása, megvásárlása időigényes kutatómunka és jelentős befektetés eredménye, így a legtöbben csak 2-3 évenként szánjuk rá magunkat. Az eszközt azonban napi szinten használjuk, így természetes, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső károk veszélyének. A telefon-védőtokok kifizetődő befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően azonban költséges és időigényes javításoktól kímélhetjük meg mobil készülékünket. Az etuo.hu webshopban többféle mobiltokot is kínálunk, aamelyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően megvédik a Motorola telót a karcolódásoktól, horzsolástól, külső károktól és az összegyűlt szennyeződés-lerakódásoktól is. A magas színvonalú mobiltok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil készüléket még az a feltétel mellett is, ha a kulcsainkkal vagy más hegyes tárgyakkal kerül a hátizsákba vagy zsebbe. Egy telefon tok nem csak funkcionális kiegészítő, hanem stílusos és menő tartozék is lehet.

Fantasztikus Motorola telefon-védőtokok az etuo.hu-nál

A telefon-védőtokok amellett, hogy funkcionálisak és effektíven megvédik a mobil készüléket a szennyeződésekkel és a kevésbé komoly károkkal szemben, stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Korábban a felhasználók örülhettek, ha egyáltalán találtak tökéletes telefon tokot a mobiljukra. Korunkban azonban a hatalmas felhozatalnak köszönhetően minden változatra található és megvásárolható telefon tok, sőt, még a színek, minták kínálata is igazán szerteágazó, így minden ügyfél bátran válogathat. A nagy felhozatal lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő telefon tokot válasszon az ügyfél, legyen szó akár a tartozék színéről, vagy mintájáról, amely tükrözi a felhasználó karakterét vagy hobbiját. Egy magas színvonalú mobiltok akár ajándékként is tökéletes lehet.

Motorola Edge 30 Ultra – specifikáció

A Motorola Edge 30 Ultra egy menő teló, amely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriájú mobil készüléketől elvárnak az ügyfelek – joggal, tennénk hozzá. Dimenziója 161,8 x 73,5 x 8,4 mm, és mindössze 198,5 grammos. A Motorola teló Single SIM (Nano SIM) vagy Dual SIM (Nano SIM / dual stand by) változatban érhető el. A 6,67 inches P-OLED, 144Hz, 1250 nits (typ) kapacitív érintőkijelző 1 B színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A teló kijelzőjének képrezolúciója 1080 x 2400 pixel. A teló a Motorola modellekre jellemző Android 12 operációs rendszert futtatja. A teló fantasztikus első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 60 MP-es, míg a fő tripla kamera rezolúciója 200 MP / 12 MP / 50 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 4610 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely támogatja a 125W wired, 50W wireless és 10W reverse wireless lehetőséget is. A Motorola Edge 30 Ultra teló Interstellar Black és Starlight White fantázianevű színekben kapható.