CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Edge 30 Pro - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Edge 30 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Edge 30, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge 30 Pro – trendi telefon tokok a legújabb okostelefon modellekre is

Ahhoz, hogy a nagyszerű kidolgozású Motorola Edge 30 Pro sokáig szépen és hiánytalanul nézzen ki, elengedhetetlen, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez viszont nem elég, hiszen csak egy pillanatnyi figyelmetlenség kell ahhoz, hogy a telefon leessen, károsodjon. Ezért nagyon fontos, hogy az ügyfél az okostelefon védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy telefon tokot, mely óvni fogja a telefont a külső károkkal, karcokkal és az idő fogával szemben. A felhasználónak nem kell az miatt aggódnia, hogy megkarcolja-e az asztallap az okostelefon hátoldalát! A korszerű okostelefon tokok effektív védelmet nyújtanak, emellett viszont rendkívül esztétikusak is, így kifinomult kiegészítőként is helytállnak, és összhangba hozhatók a ruhatárral, pénztárcával és egyéb tartozékokkal. A kínálatunkban található okostelefon tokok elismert gyártóktól származnak és magas színvonalú anyagokból készülnek, így hosszú ideig képesek effektív védelmet nyújtani. A telefon tokok védenek a karcokkal, az idő fogával szemben és az esés vagy ütés során fellépő károk veszélyét is minimálisra tudják csökkenteni.

Hosszú élettartamú, minőségi kidolgozású Motorola Edge 30 Pro telefon tokok

Online shopunk lenyűgöző kínálatában olyan telefon tokokat is találhat az ügyfél, melyek effektív védelemmel látják el a 2022 márciusában megjelent Motorola Edge 30 Pro okostelefon modellt. A telefon tokok pontosan passzolnak a Motorola telefon kialakításához és komponenseihez, a nyílásoknak köszönhetően pedig sem a kamerát, sem a csatlakozóaljzatokat nem fedik le. A teljeskörű védelem érdekében az ügyfél a pazar minőségű mobiltelefon tokot egy modellre szabott védőfóliával vagy edzett üveggel is kiegészítheti. Az etuo.hu online shopnál fontosnak tartjuk, hogy a nemrégiben megjelent telefonokra is színvonalas telefon tokokat tudjunk nyújtani. Ez azért nagyon fontos, mert ahhoz, hogy a telefon sokáig hibátlan és funkcionális maradjon, elengedhetetlen, hogy már az alkalmazása első percétől kezdve komoly védőkiegészítőkkel legyen ellátva. A Motorola Edge 30 Pro okostelefon tokokat így azok az ügyfelek is megrendelhetik, akik a modell mellett döntöttek, de még nem szerezték be az okostelefont. A kínálatunkban található telefon tokok hibátlanul passzolnak az adott modellre, így a vevőnek nem kell attól tartania, hogy a telefon tok csúszkálni fog a telefonon vagy leesik róla egy óvatlan pillanatban. Mivel magas színvonalú anyagokból készülnek, a telefon tokok védelmet nyújtanak a nap mint nap való alkalmazás során keletkező kisebb külső károkkal szemben.

Lélegzetelállító telefon tokok – Motorola Edge 30 Pro

A trendi telefonok jelentős mértékben megkönnyítik az életünket, így mindig magunknál tartjuk őket, fotózunk velük, kommunikálunk a segítségükkel, kezeljük a közösségi profiljainkat, emaileket olvasunk rajtuk. A folyamatos használat viszont a különböző külső károk esélyét is megnöveli, így elengedhetetlen, hogy a kielégítő védelemről is időben gondoskodjunk. A nap mint nap való alkalmazás során a telefon hátlapja megkopik, a táskába süllyesztve pedig a kulcsok vagy más éles tárgyak is megkarcolhatják a hátlapot. Az ilyen és hasonló károkkal szemben nyújtanak védelmet pazar minőségű telefon tokjaink, melyek nem csak hasznosak, hanem lélegzetelállítóan is mutatnak.

Motorola Edge 30 Pro – specifikáció

A Motorola Edge 30 Pro egy pazar, trendi telefon, mely 2022 márciusában került piacra és amelyet az igazán pazar kialakítás jellemez. Az okostelefon dimenziói 163,1 x 76 x 8,8 milliméter, tömege pedig mindössze 196 gramm. A telefon Android 12 OR-rel működik. A Motorola Edge 30 Pro okostelefonba octa core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chipset lett beépítve. Az okostelefonban 128 GB, 256 GB vagy 512 GB belső tárhely és 8 GB vagy 12 GB RAM található, verziótól függően, de kártyanyílás hiányában a belső tárhely nem bővíthető. A test és a képernyő aránya megközelítőleg 87,4 százalék. A kijlező átlós mérete 6,7 inch, felbontása pedig 1080 x 2400 pixel. Az eszköz képernyője Corning Gorilla Glass 3 védelemmel van ellátva. A nem eltávolítható Li-Po akkumulátor kapacitása 4800 mAh, a Fast Charging 68 W modulnak köszönhetően pedig 35 perc alatt 100 százalékra tölt.