Motorola Edge 30 Fusion tokok

Tokok a Motorola Edge 30 Fusion


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge 30 Fusion – mobiltelefon tokok bőséges kínálata

Az etuo.hu webshop választékában olyan magas színvonalú, telefon-védőtokok között böngészhet a látogató, aamelyek hibátlanul passzolnak a Motorola Edge 30 Fusion telóra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik tekintetében is. A telefon tokok megvédik a telefont az elhasználódással, karcolásokkal és a nap mint napos használat során fellépő külső és belső károsodásokkal szemben. A szerteágazó felhozatalunkban nagyszámú magas színvonalú és masszív alapanyagokból előállított okostelefon tokkal készültünk ügyfeleink számára a Motorola Edge 30 Fusion telóra. A telefon tokok és hátlapok feladata, hogy megvédjék a telót a kevésbé komoly károsodásokkal, károkkal szemben, így a Motorola Edge 30 Fusion jó sokáig hibátlan kinézetű marad, és az értéke sem csökken nagy mértékben. A jól megválasztott telefon tok teljesen új külsőt fog adni a telónak, és a teló modell, valamint az ügyfél stílusa vagy kedvenc időtöltése alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új “viseletbe” bújtatjuk a telónkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk a Motorola mobil készülékünket.

Különböző stílusú, magas színvonalú mobiltelefon tokok

A Motorola Edge 30 Fusion egy menő, mutatós kidolgozású és előnyös teló a gyártó felfrissített kínálatából, azonban természetesen ez a teló sem képes ellenállást mutatni a karcolásokkal és az elhasználódással szemben, ezek az apró sérülések pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak a teló külalakján. Miért hangsúlyoztuk ki az érték lecsökkenését? Mert a legtöbben a régi mobil készüléket eladásra kínálják, miután vásárolnak egy újabb típust. A karcoktól mentes, jól megőrzött mobil készülékeket pedig sokkal magasabb áron lehet eladni, mint a kopott és összekarcolt, nem megőrzött telókat. Hogy tudjuk megóvni a telónkat a külső hatásoktól? Úgy, hogy közvetlenül a Motorola Edge 30 Fusion megvásárlása után megrendeljük az ideális telefon tokot, amely passzolni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, amelyik teló modellt választjuk, akár egy lépéssel előrébb is mehetünk, és még a teló megvétele előtt is megrendelhetjük a telefon tokot! Ugyan sok modell mellé jár telefon tok is, az legtöbbször egy alacsony színvonalú termék, amelynek funkciója, hogy a használata első napjaiban védje a telót, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, masszívabb telefon tokot.

A legmenőbb, telefon-védőtokok az új Motorola teló modellekre

Az etuo.hu webshop egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb telefon- és táblagép-típusra tudjon védőtokokat és hátlapokat biztosítani bő választékában. Régebben nem volt rendkívül egyszerű feladat tökéletes telefon tokot venni a mobiltelefonokra, főleg akkor, ha egy izgalmasabb modellünk volt. Napjainkban viszont – főleg a webshopok térhódításának köszönhetően – már a legtöbb teló változatra találhatók különböző kiegészítők, sőt, az ügyfeleknek nem feltétlenül kell beérniük a hagyományos, fekete telefon tokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert telómodelljük van. Az etuo.hu webshop több színben, sőt, nagyszámú képpel, vektorrajzzal, mintával díszített, menő telefon tokot is biztosít az olyan, kevésbé ismert modellekre is, mint a Motorola telók. A menő telefon tokok kombinálhatók az ügyfél öltözködési stílusával, tárcájával, hátizsákjával, de akár a személyiségéhez, karakteréhez is illeszthetők. A tematikus témaköröknek köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, virágunk, kajánk, italunk szerint is választhatunk telefon tokot.

Motorola Edge 30 Fusion – specifikáció

A Motorola Edge 30 Fusion egy menő teló, amelynek szeptemberi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, menő kialakítású telefon mérete 158,5 x 72 x 7,5 milliméter. A teló üveg előlappal és üveg hátlappal rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes telefon tokkal védeni. A mobil készülék az Android 12 operációs rendszert futtatja. A mobil készülék négy változatban érhető el: 128 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM és 512 GB 12 GB RAM. A telóban Qualcomm SM8350 Snapdragon 888+ 5G (5 nm) chipset van. A 4400 mAh kapacitással bíró Li-Po elem hosszantartó, gondtalan használatot tesz lehetővé. A P-OLED kijelző képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,55 inch. A kijelző 103,6 ppi denzitású, 103,6 négyzetcentiméter felületű és Corning Gorilla Glass védelemmel van ellátva. A fő kamera tripla rendszerű, 50 MP / 13 MP / 2 MP felbontással, míg az első kamera 32 MP-es, HDR.