Telefontok Motorola Edge 30 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 951
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge 30 – hiánytalan minőségű telefon tokok és hátlapok

Igazán széleskörű választékunkban minden korosztály, férfiak és nők is megtalálhatják azt a mobiltelefon tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik a stílusuk kifejezésében. Az egyszínű mobiltelefon tokok legfontosabb előnye, hogy nem változtatnak nagy mértékben a Motorola Edge 30 mobiltelefon kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy elsőrangú, letisztult külalakot. Azok a felhasználók, akik a vidám, színekben gazdag tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, elképesztő minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat az ízléséhez, hobbijához illő mintákat a minőséges tokjainkon. A mobiltelefon tokokkal akár a számunkra kedves személyeket is meglephetjük, megajándékozhatjuk, hiszen a tokok meglepetésként is fantasztikusak! Ha tudjuk, milyen mobiltelefonja van családtagjainknak, szerelmünknek, barátainknak, választhatunk nekik egy gyönyörű mobiltelefon tokot születésnapra, Valentin-napra, vagy Karácsonyra!

Elképesztő, esztétikus védőtokok a Motorola Edge 30 mobiltelefon-modellre

A Motorola Edge 30 egy elképesztő mobiltelefon, a gyártó termékkínálatából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít a telefonok piacán, nemrég lett ismételten populáris – viszont máris több rajongó várja izgatottan az újabb Motorola mobiltelefon-típusok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra tökéletesnek ítét mobiltelefon-típus megjelenését, érdemes azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tokok effektív védelmet tesznek lehetővé a karcolódásokkal, kopással és a külső és belső meghibásodásokkal szemben, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és laza használatot szavatolnak. A tokok maradéktalanul passzolnak a Motorola Edge 30 mobiltelefon dimenzióihoz, a kialakított nyílások és fülecskék a tokon pedig lehetségessé teszik a csatlakozók, gombok, a kamera és a mikrofon illetve hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a mobiltelefon tokot le kellene venni. A mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházunkban mindenki találhat olyan, a Motorola mobiltelefonra illő tokot, mely elsőrangú anyagának köszönhetően hosszú távon védi a Motorola Edge 30 mobiltelefon-modellt. Egy tokot nem csak magunknak vehetünk meg, de ajándékötletként is nagyszerű, Valentin-napra, szülinapra vagy akár más ünnepekre is – egy tok nem csak praktikus meglepetés, de a korlátlan mintaválasztéknak köszönhetően akár személyre is szabható!

Menő mobiltelefon tokok és hátlapok a Motorola Edge 30 mobiltelefon-modellre

A mobiltelefon tokok vitathatatlanul praktikus tartozékok, ugyanis megvédik az érzékeny mobiltelefonokat az elhasználódástól és a mindennapi használat során keletkező karcolásoktól, sőt, még a nagyobb károk esélyét is jelentős mértékben csökkenteni képesek, így nem is meglepő, hogy a trendi mobil eszközök elmaradhatatlan tartozékainak számítanak. A mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházunkban felsorakoztatott TPU, azaz termoplasztikus poliuretán tokok előnye, hogy elsőrangú anyagból vannak legyártva, mely nem színeződik el vagy keményedik meg, hosszabb élettartamú és elasztikusabb is a hagyományos szilikonnál. A könyvszerűen, oldalra nyitható, fedéllel ellátott tokjaink minőséges műbőrből vannak előállítva, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást és kellemes tapintást biztosítanak a mobiltelefonnak. Széleskörű választékunkban olyan speciális tokok is találhatók, melyeket alumínium lemez, vagy gravírozott fa lemez borít. Ugyan a Motorola mobiltelefonjai már régóta bizonyítják minőségüket, a többi trendi mobiltelefonhoz hasonlóan ezek a trendi mobil eszközök sem immunisak a karcokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő mobiltelefon tokot beszerezni.

Motorola Edge 30 – specifikáció

A trendi Motorola Edge 30 esztétikus, elsőrangú kidolgozású, Meteor Grey, Supermoon Silver és Aurora Green színben is beszerezhető. A mobiltelefon dimenziója 159,4 x 74,2 x 6,8 milliméter. A mobiltelefon Single SIM vagy Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) modellje szerezhető be. A trendi mobil eszköz a piacra kerülésekor legtrendibb Android 12 operációs rendszert futtatja és octa-core Qualcomm SM7325-AE Snapdragon 778G+ 5G (6 nm) chipsettel van felszerelve. A mobiltelefon microSD memóriakártya befogadására nem alkalmas. A mobiltelefon 6,5 inch átlós méretű AMOLED kijelzője 1 B színárnyalatot képes megjeleníteni és 1080 x 2400 pixel felbontású. A kijelző képsűrűsége megközelítőleg 405 ppi, screen to body aránya pedig 86,2%. A mobiltelefon elképesztő, 6 GB / 8 GB RAM valamint 128 GB / 256 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 4020 mAh, mely a Fast charging 33 W funkciónak köszönhetően renkdívül gyorsan feltölthető.