CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola Edge 20 Pro - Tok, hátlapok

Tokok a Motorola Edge 20 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge 20 Pro – lenyűgöző minőségű mobiltelefon tokok és hátlapok

A Motorola Edge 20 Pro egy lenyűgöző telefon, mely a mobiltelefonok piacán régóta jelen lévő gyártónak, a motorolának az egyik legújabb készüléke. Nagyszerű karakterisztikáinak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy ez az új Motorola Edge okostelefon is gyorsan megtalálja majd az útját a tulajdonosokhoz és igazán népszerű lesz. A modellre passzoló telefon tokok és hátlapok egyik elsődleges előnye, hogy jól körülölelik a telefont, megfelelő kivágásokkal vannak ellátva és segítenek abban, hogy a telefon huzamosabb ideig megőrizze tökéletes kinézetét és kialakítását. A tokok és hátlapok védelmet tudnak biztosítani a karcokkal, horzsolással és a mechanikai sérülésekkel szemben, így lehetővé teszik a telefon hosszú élettartamát és komfortos alkalmazását. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló online shopban azok a vásárlóink is találhatnak a szükségleteiknek megfelelő telefon tokot, akik nem érik be az alacsony minőségű tokokkal és hátlapokkal. A tokok és hátlapok precízen illenek a Motorola Edge 20 Pro telefon méretéhez, a kialakított nyílások a tokon pedig lehetővé teszik a portok, a kamera és a mikrofon zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a telefon tokot minden alkalommal el kellene távolítani.

Lenyűgöző, trendi védőtokok és hátlapok a Motorola Edge 20 Pro modellre

Az etuo.hu páratlan árukínálatának köszönhetően minden látogatónk választhat olyan telefon tokot, mely hatékony és tartós védelmet biztosít a telefonnak, és divatos kiegészítő tartozékként is megállja a helyét. A telefon tokok és hátlapok kifejezetten hasznosak, ugyanis megvédik az érzékeny telefonokat a horzsolástól és a hétköznapi alkalmazás során fellépő karcoktól, de akár a nagyobb károk esélyét is kifejezetten lecsökkenthetik, főként esés, ütés során. Ugyan a Motorola márkanév hallatán sokan a minőségre asszociálunk, ez nem azt jelenti, hogy a Motorola telefonok számára ne lennének szükségesek és hasznosak a védőtokok és hátlapok. A telefontartozékokat kínáló webshopunkban elérhető TPU szilikon hátlapok előnye, hogy minőséges anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból vannak kidolgozva, mely nem sárgul el vagy merevedik meg, valamint tartósabb és rugalmasabb a klasszikus szilikonnál.

Divatos mobiltokok és hátlapok a Motorola Edge 20 Pro modellre

A telefon tokok és hátlapok nem csak számos jó karakterisztikával rendelkeznek, de segítenek a tulajdonosnak abban is, hogy kifejezze a saját stílusát. Az egyszínű tok változatok előnye, hogy eleganciát sugallanak és nem változtatnak kifejezetten a Motorola telefon eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a tulajdonosok, akik az életteli, mintás tokokat és hátlapokat kedvelik, számos ilyen modell közül válogathatnak, hatalmas minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a tetszéséhez, hobbijához, preferenciáihoz passzoló mintákat minőséges tokjainkon. Kollekcióink virágos, leopárd-mintás, sportos, vicces és kifinomult tokokat és hátlapokat is felölelnek, így mindenki választhat az preferenciáinak megfelelő telefon tokot, vagy a legkedvesebb személyeknek szánt meglepetést – igen, a mobiltelefon-tokokkal és hátlapokkal akár szerelmünket, barátainkat, családtagjainkat is megajándékozhatjuk! A meglepetés akkor is sikeres lehet, ha már van a megajándékozni kívánt személy telefonján tok, hiszen manapság már szívesen cserélgetjük telefonunk öltözékét is.

Motorola Edge 20 Pro – specifikáció

A modern Motorola Edge 20 Pro trendi, pompás kidolgozású, igencsak menő telefon. A kitűnő telefon alumínium kerettel, Gorilla Glass 5 elő- és hátlappal, vagy verziótól függően öko-bőr hátlappal van ellátva. Éppen ezért különösen fontos, hogy megfelelő tokkal védjük. A telefon mérete 163 x 76 x 8 milliméter. A telefon tömege összesen 185/190 gramm (a színváltozattól függően). Az okostelefon a piacra kerülésekor legmodernebbnek számító Android 11 operációs rendszert futtatja és Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chipsettel van felszerelve. A telefon nem rendelkezik memóriakártya-nyílással. A 6,7 inch átlós méretű OLED képernyője 1080 x 2400 pixel felbontású. A képernyő denzitása megközelítőleg 385 ppi, 1 B színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon 6 GB / 8 GB / 12 GB RAM és 128 GB / 256 GB belső memóriával van ellátva. A telefon Li-Po akkujának a kapacitása 4500 mAh. A Motorola Edge 20 Pro telefont mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal óvni.