36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Edge 20 Lite tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Motorola Edge 20 Lite – mobiltelefon tokok és hátlapok széles árukínálata

Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb telefon és tablet modellre tudjon megfelelő tokokat és hátlapokat, valamint egyéb védőtartozékokat kínálni látogatói számára. Régebben nehéz volt az okostelefonra megfelelő mobil tokot találni – az első mobiltelefonok megjelenésekor, valamint a klasszikus mobiltelefonok korszakában a ritkább telefonok esetében igencsak nehéz volt megfelelő tokot találni, a választék pedig kicsi volt. Manapság azonban, a webáruházak megjelenésének köszönhetően már a legtöbb modellre választhatunk a védőtartozékok közül, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, fekete tokokkal és hátlapokkal. A divatos tokok és hátlapok összhangba hozhatók a tulajdonosuk öltözékével, ruháival is, de akár a kedvenc sorozata vagy hobbija szerint is választhat magának telefon tokot a tematikus gyűjteményeinknek köszönhetően a vásárló.

Különböző stílusú, csúcsminőségű mobiltelefon tokok és hátlapok a Motorola telefonokra is

Az etuo.hu online shop széleskörű árukínálatában olyan kiemelkedően magas minőségű telefon tokok és hátlapok érhetők el, melyek hiánytalanul illenek a Motorola Edge 20 Lite telefonra, nem csak a méretüket és kialakításukat illetően, hanem a kivágásaik tekintetében is. A mobiltelefon tokok és hátlapok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a horzsolásokkal, karcokkal és a hétköznapi alkalmazás során jelentkező kisebb vagy komolyabb károkkal szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb mechanikai sérüléseket is képes meggátolni. Az árukínálatunkban számos csúcsminőségű és erős alapanyagokból előállított mobiltelefon-tokkal készültünk vásárlóink számára a Motorola Edge 20 Lite telefonra. A tokok és hátlapok fontos előnye, hogy megvédik a telefont a kisebb vagy komolyabb károkkal, károsodásokkal szemben, így az Edge 20 Lite huzamosabb ideig tökéletes kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. Az egyszínű tokok és hátlapok felfrissítik a telefon kinézetét, pompás hatást keltenek és erős védelmet tudnak biztosítani. Szinte határtalan kínálatunknak hála minden látogatónk megtalálja majd azt a tokot, ami megfelel a tetszésének!

A legdivatosabb mobiltelefon-tokok és hátlapok az új Motorola Edge telefonokra

A Motorola Edge 20 Lite egy a gyártó pompás és modern kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott telefonjai közül, azonban ez az okostelefon sem képes teljes ellenállást mutatni a horzsolásokkal és a karcokkal szemben – ezek az apró károsodások, sérülések pedig sokat rontanak a telefon kinézetén és kifejezetten lecsökkentik az értékét. Miért ennyire fontos ezt kiemelni? Hiszen sokan próbáljuk eladni régi telefonunkat, mikor beszerezzük az újat. A jól megvigyázott, karcolásmentes modellek pedig több pénzt hoznak a kasszába. Éppen ezért annyira fontos, hogy a vásárló már a telefon megvásárlása utáni napokban megrendelje a megfelelő mobil tokot – sőt, ha már biztos abban, melyik telefont választja majd, akár még az előtt is megrendelheti a telefon tokot az etuo.hu webshopból, hogy megvásárolná a telefont! Amennyiben a gyártói csomagolásban van is tok az eszközhöz, az legtöbbször egy gyenge minőségű, „elsősegély” tartozék, mely arra szolgál, hogy megvédje a telefont az alkalmazása első napjaiban.

Motorola Edge 20 Lite – specifikáció

A Motorola Edge 20 Lite egy korszerű okostelefon, melynek 2021-es augusztusi piacra dobását nagy izgalommal várták a márka kedvelői. A letisztult, korszerű kidolgozású telefon dimenziói 165,9 x 76 x 8,3 milliméter, tömege pedig mindössze 185 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) SIM-nyílással kapható. Az eszköz a telefon 2021-es augusztusi piacra kerülésének pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 11 operációs rendszert futtatja. Az okostelefon 6 GB vagy 8 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB belső memóriát állít a tulajdonos rendelkezésére, verziótól függően, microSDXC kártyanyílás viszont található rajta, így a memória tovább is bővíthető, szükség szerint. A telefonban nyolcmagos MediaTek MT6853 Dimensity 720 5G (7 nm) chipset van. Az 5000 mAh kapacitású Li-Po akku hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetővé, emellett pedig Fast charging 30W opcióval is rendelkezik. Az OLED kijelző 1 B színárnyalatot tud megjeleníteni, képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,7 inch.